PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Devletin belediyesi bunu yaparsa....

MaskComm
18/08/2005, 21:54
Her hafta 3 Hack işlemi ile uyanan bir server adminin yardım istegini kıramadığımız için Kendisine bedel talep etmeden ve kendine yeni sistemi kurulana kadar süre tanınarak ( max 1 hafta idi) siteyi Server'ımızın üstüne taşıdık.
gelin görünki admin arkadaşımız o iyiniyeti Acaba Nasıl Suistimal ederim diye düşünmüş olacakki Çözümü bizim server'ımız üstünden Spam atmaya çalışarak bulmuş.
küçük testi başarısızlık ile sonuçlanmasına rağmen Hala ! Haber mail'i gönderdiklerini idda ediyordu.
Dahada ilginci Bunun bir Spam olmadığı iddasına da başvurma edepsizliğini de gösterdi.
bana göndermiş olduğu resmi (hack edildikten sonra) ve sitesinin adresini veriyorum.
kaldıki kendi ip'lerinin Spam listelerinde olduğunu çok geç öğrendim.
Siz siz olun Devlet dairesi bunlar yamuk yapmaz demeyin.

Not: şu anda Quede bulunan 5.3 GB text dosyaları zipleniyor ve SPAM olmayan her bir mailin ortalama 25 MB olduğu haber mailleri istenildigi taktirde Devlet kurumlarına iletilebilecektir.
Mümkünse kendilerinden uzak durun (naçizane bir öneridir.)

site adresi :
http://www.aliaga-bld.gov.tr/
resim ekte bulunmaktadır.

http://www.aliaga-bld.gov.tr/adsiz.jpg
aliaga belediyesinin Server admini tarafından gönderilmiştir.

teddmcload
18/08/2005, 22:45
ne diyim şok oldum yani

MaskComm
19/08/2005, 10:07
Unutmuş olduğumuz bir kaç cümleyi Acı da olsa hatırlattılar bize
"Hiç Bir iyilik Asla Cezasız Kalmaz" Veya
"Sen Mutlaka o adama bir iyilik yapmışsındır ki oda sana bunu yapıyor"
Eskiden büyüklerimiz söylerdi bunları
Demekki doğruymuş.
Saygılarımızla

MEHMET
19/08/2005, 10:10
kişi ile olan problemi neden belediyeye mal ediyorsunki?
açarsın telefonu durumu anlatır imajlarına golge düşürdüklerini soylersiniz.
Sitenin ismini vermenizi doğru bulmuyorum.

karamemed
19/08/2005, 10:52
Unutmuş olduğumuz bir kaç cümleyi Acı da olsa hatırlattılar bize
"Hiç Bir iyilik Asla Cezasız Kalmaz" Veya
"Sen Mutlaka o adama bir iyilik yapmışsındır ki oda sana bunu yapıyor"
Eskiden büyüklerimiz söylerdi bunları
Demekki doğruymuş.
Saygılarımızla
Yanlış düşündüğünü söylememize gerek yok heralde. Özel bir olaydan genel bir sonuç çıkarmaya çalışıyorsun. Hem de yanlış sonuçlar çıkarıyorsun. Bu arada belediyenin isminin verilmesini ben de anlamış değilim. Sanırım olay çok kötü etkilemiş seni.

MaskComm
19/08/2005, 12:13
Öncelikle şunu belirtmeliyim.
kessinlikle amacım karalamak deil sadece uyarmak.
ikincisi belediyenin isminin verilmesinde şöyle bir sakınca bulmuyorum. bu işin içinde
network adminden tutun basın danışmanına kadar herkes kabahatli. ( telefon konuşmalarından çıkan sonuc)
tavır şu Hosting dedigin nedir ki bir çok firma var Sen olmazsan başkası....
şimdi bize hizmet etmekle görevli olan ve bunun bilincinde olması gereken bir kurumun.
çindeki üst yetkili kişilerin bu cevaplarından sonra kendime bir pay çıkartmış olurmuyum ?
kaldıki 5.5 saatlik bir çalışma sonucunda bir çok hata giderilerek kendilerine bildirilmesine rağmen bu tavırların sergilenmesi zaten yeterince abes..

site ismine gelince.
aynı admin aynı yöneticiler olduğu sürece sitenin isminin de bir anlamı olduğunu sanmıyorum.
burdaki hosting işi yapan arkadaşlarımızdan birisi daha aynı sorunu yaşayabilir.
amac sadece bilgilendirmek.

MEHMET
19/08/2005, 12:35
www.sikayetvar.com (http://www.sikayetvar.com) adresi acaba bu konuda yardımcı olur mu?
bir bakın isterseniz

MaskComm
24/08/2005, 02:25
ne gariptir...
bu işi yapan şahıs burdaki Hgumus adındaki Kullanıcı olmasına Rağmen
ve infosunda 506 mesaj görünmesine rağmen. Halen bir açıklama yapmamıştır.
Saygılarımızla