Tam Sürümünü Görmek İçin : Internette dil SORUNU YARDIM LUTFEN
karavanabatu
17/08/2005, 22:40
Selamlar.Benim bilgisayar biseler oldu.Internetteyken I harfi yani kucuk olani 1 die cikiyo._ die de S nin kuyruklusu cikio.YAni yazamiyorum ipucu veriyorum:)Ama ç ü ö cikiyo.yumusak g hic basmio.Lüfen yardim.MSN de falan hic sorun yok.Bilgisayarda yazarken falan hic sorun yok.Ama internet explorer da var.dil kodlamasini degsitridim olmadi yine.Ne yapmam gerek.
karavanabatu
17/08/2005, 22:44
Simdi denedim.Mozilla Firefox da da bise yok sadece ve sadece IE de var.Arastirdim forumda bi konu var ama soruna cevap yazan yok.Lutfen yard1m edin
Sag tik > encoding > turkish ?
karavanabatu
18/08/2005, 00:37
Evet abi tamam denedim iso senin dedigin sanirim.Tum turkceleri denedim.Walla adres cubugu bile calisiyo bi sayfalarda sorun yap1yor
google toolbarı kaldır sonra da hijackthis
karavanabatu
22/08/2005, 12:07
alexis çok saĞol.Google a bak yuvamızı yıkıyordu bea.Neyse yahoo toolbar daha iyi:)Çok sağolun...
selam alexis karavanabatunun sorunun aynısından bende de var google tool barı kaldırdım fakat hijackthis ne anlamadım yardımcı olursan sevinirim...
HijackThis, bir ajana yakalama programı, küçük ve hızlı, Internet Explorer'e yamanmış araçları kaldırmaya yarar, yalnız arada MSN, antivirüs eklentileri de olucaktır, bunlara dikkat edebilirsin.
http://www.spywareinfo.com/~merijn/downloads.html
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.