Tam Sürümünü Görmek İçin : 2ayda 3tane web sitesi yaptım
bestprogramci
13/08/2005, 13:19
Merhabalar
işyeri açtım 2 ayda 3 tane websitesi işi yaptım onlarda eş dosttan
Ne yapmalıyım telefon açtığımyerlerden hep olumsuz cevap alıyorum
moralim çok bozuk
bence iş beklemek yada iş kovalamak yerine önce bir sektör araştırması yapıp açığın ve ihtiyacın (web sitesi için) olduğu sektörü ele alıp onlar için standar bir web sayfası yapmalısnız. daha sonra bu standart web sayfasını bu sektör konusunda pazarlama kabiliyeti olan birine verip prim usulü çalışmalısın.
telefon açtığımyerlerden hep olumsuz cevap alıyorum
Telefonla iş bitirmeye çalışıyorsanız normaldir.
cappytoi
13/08/2005, 14:48
sadece tasarımla karın doyurmak zor açıkçası...
toratoraman
14/08/2005, 12:37
Merhaba
Siteniz varmi? varsa adresine bakmak isterim. Belki tasarimdan kaybediyosunuzdur?
Merhabalar
işyeri açtım 2 ayda 3 tane websitesi işi yaptım onlarda eş dosttan
Ne yapmalıyım telefon açtığımyerlerden hep olumsuz cevap alıyorum
moralim çok bozuk
Tek başına çalışıyorsan mutlaka bundan vazgeç öncelikle...
Bir çalışma arkadaşı edinmekle başla. O sana iş bağlayacak insan olmalı.
Birde;
İnsanlar telefonda meşguliyetleri sebebiyle sana olumlu yanıt vermeyebilirler.
Telefonu sadece randevu almak için kullan. Görüşmenin ayrıntıları hakkında bilgi verme.
Sadece size ayırmasını istediğiniz 10-15 dakika süreyi talep edin görüşeceğiniz kişiden.
Emin olun işi almanın en başarı yollarından bir tanesi insanın gözünün içine bakmaktır. Bu işi yapmak istediğinizi karşısında durarrak gösterin.
Uzatmıyorum gerekli ana fikri verdim.
(Bir miktar tecrübe konuştum)
Bu işlerde ekmek kalmamış galiba...Yani web sitesi yapmak da,tasarım yapmak da artık ortaokul ya da lise cocuklarının hobi olarak yaptıgı seyler durumunda artık...
Bu işlerde ekmek kalmamış galiba...Yani web sitesi yapmak da,tasarım yapmak da artık ortaokul ya da lise cocuklarının hobi olarak yaptıgı seyler durumunda artık...
asıl sorun müşterilerin ne istediklerini bilmemesi. 1000$ tasarım ve uygulama hizmeti ile 200 mil.luk arasındaki farkları anlayamamaları... çünkü müşterilerinde bilgisayar bilgisi sıfırdan öte değil.
Piyasada freelancer çalışmak çok ama çok zor...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.