Tam Sürümünü Görmek İçin : Bır ılanın macerası ...
Bu tur seylerden hoslanmam ama bu seferkı gercekten guzel :) "Bır ılanın macerası".. Reklam tasarımı yapanlara tanıdık gelecektır.. Sunumu asagıdakı lınkten ındırıp ızeleyebılırsınız...
http://www.r2d2.biz/Ceviz/Dosya/ilaninmacerasi.zip
sunny_smiley
04/08/2005, 17:08
bir kaç gündür uğraştığım site de öyle. Normalde herşey 5 gün içinde bitecekti. Nitekim de bitmişti :) Fakat gerisi macerada gibi oldu ;)
yalnız değilmişiz. bunu öğrenmek güzel. :)
evet ns bir kişi daha katıldı ;)
çok güzel bir anlatım...
Türkiyede bunu sıkça görmemiz mümkün..
Sebep reklam fiyatlarının yüksek gelmesi.. Aslında diğer ülkelere göre belki daha düşük ama müşteri tek celsede hepsi bitsin istiyor..
O yüzden ankara metrolarındada vıcır vıcır dönen bir yandan telefon numarası yanıp sönerken bir yandan ürün ordan yazı logo felan derken gördüğümüzü anlayamaz olduk...
Tabi birde bu reklamalra konan müzikleri değerlendirmemiz gerekiyor. Müşteri duyduğu parçayı söylüyor. (parayı o verecek ya) My heart will go on olsun. (!) hönk abi ne alaka..Peki olsun madem istediniz.
(not benim kent reklam ile hiçbir bağlantım bulunmamaktadır)
Metronun içinde gezerken o duyduğumuz müzik eşliğinde geçen aptrik reklamlar... O kadar emek evrilmiş belli ama gözlerim nedense hiç merak etmez o yanıp sönene dönen fırlayan nesleleri...
Güzel bir sunum bu hunter.
Bir de radyo reklamları var. :)
Bir giyim mağazası, radyoya reklam vermek istemişti. Arka fonda illaki Ferdi Tayfur'dan Fadime'nin Düğünü şarkısını istemişti. Zira o şarkıyı çok seviyormuş... :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.