PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : silinmez klasörler

sunny_smiley
31/07/2005, 14:32
Herkese selam,

zamanında sabit diski 4'e bölmüştüm. Geçen günlerde 2'yi indirdim. PowerQuest kullanarak birleştirdiğiniz zaman sizden dahil edilecek bölüm için bir klasör istiyor. Bölümler boştu ben de nasıl olsa silerim diye o ve q diye adları verdim. Birleştirdim, herşey normal fakat o ve q klasörleri silinmiyor. Dosya sistemi NTFS, Knoppix taktım, oradan da silemedim. FAT32'ye çevirip silmeyi düşündüm, PQ bilmem ne dosyaları var dedi, dönüştürme yapılırsa dosyaları kaybedersiniz dedi ben de vazgeçtim. Klasörler duruyor öylece, bir türlü silemedim.

Öneriler?

İlginize teşekkürler.

BoraN
31/07/2005, 14:54
Ben uyarılara rağmen silmiştim. Daha sonra (2-3 ay) Harddisk'imden dosyaları alamaz, kopyalayamaz oldum. Gerçi bu konuyla bir alakası var mı onu da bilmiyorum. Ancak bildiğim tek şey, 3 yıldır depoladığım herşeyin an itibariyle silinmiş olduğu.

Sen yinede önemli dosyalarının yedeklerini al birşey yapmadan önce. Şiddetle tavsiye edilir. :)

sunny_smiley
31/07/2005, 14:59
ben de o yüzden çevirmekten vazgeçtim. Ne olur ne olmaz, tekrar yedemekle uğraşmak istemedim :)

Can34
03/08/2005, 15:17
Herkese selam,

zamanında sabit diski 4'e bölmüştüm. Geçen günlerde 2'yi indirdim. PowerQuest kullanarak birleştirdiğiniz zaman sizden dahil edilecek bölüm için bir klasör istiyor. Bölümler boştu ben de nasıl olsa silerim diye o ve q diye adları verdim. Birleştirdim, herşey normal fakat o ve q klasörleri silinmiyor. Dosya sistemi NTFS, Knoppix taktım, oradan da silemedim. FAT32'ye çevirip silmeyi düşündüm, PQ bilmem ne dosyaları var dedi, dönüştürme yapılırsa dosyaları kaybedersiniz dedi ben de vazgeçtim. Klasörler duruyor öylece, bir türlü silemedim.

Öneriler?

İlginize teşekkürler.

XP kullanıyorsanız özgün WinXP CD si ile PC nizi başlatarak silmek istediğiniz
bölümleri formatlarsanız olur. Tabi önce Dosyalarınızı XP nin yüklü bulunduğu C
klasörüne yedeklemeniz gerekiyor,daha sonra D klasörüne tekrar koyabilirsiniz.

Kolay Gelsin.....

sunny_smiley
04/08/2005, 11:09
C'deki yerim yetersizdir, o yüzden şimdilik erteliyorum.. öneri için teşekkürler

mucar
07/08/2005, 19:17
bi arkadaşın bilgisayarının bölümlerini yapılandırdıktan sonra benim de başıma geldi bu. ne saçma şey ya. basit bi çözümü yok mu acaba?