sis651
30/07/2005, 15:47
Arkadaşlar günümüzde neredeyse herkes bilgisayarında müzik dinlemek ve video izlemek için Winamp'ı kullanıyor.Dünyanın en iyi programlarından biri.Birde Winamp'ın şu farklı görünüm kabukları(Skin) yokmu, insanı deli ediyo.Winamp3'le başlayan modern kabuklar insanlarda adeta bir çılgınlık oldu.Winamp'ın bütün görünüşünü değiştirerek kılıktan kılığa sokabiliyosunuz.winamp'ın üreticisi Nullsoft'ta sitesine (www.winamp.com) birçok dehşet skinler koymuş.Bende forumda bir değişiklik olsun dedim ve bu konuyu açtım.Aranızda böyle kabuk hastaları varsa en sevdiği kabukları veya resimlerini koysun.Bakalım kaç kişi cesaret edebilecek.İlk önce ben başladım.Aşağıdaki eklenmiş dosyalardan biri en sevdiğim kabuğum olan Rectangular kabuğunun resmi ve diğeride indirebilmeniz için koyduğum RAR dosyası.RAR dosyasını Winrar'la açarak içindeki Wal dosyasını bir yere çıkarın.WAL dosyasının üzerine tıklayarak kabuğu kurun.Kabuk kurulunca Winamp kabuğu kendi kabuk dosyasına kopyalayacaktır.eğer indirdiğiniz dosya tanınmassa dosyayı Birlikte Aç menüsünden Winamp'la açın.
Kendi yaptığınız kabuklar varsa onlarıda koyabilirsiniz.
Kendi yaptığınız kabuklar varsa onlarıda koyabilirsiniz.