Tam Sürümünü Görmek İçin : Windows Vista'nın ekran görüntüleri...
burhanmt
29/07/2005, 00:24
Valla daha önce yayınladıkları(Longhorn'dan) ekran görüntüleri çok daha farklı geldi bana. Ve ilk izlenimim dehşet diyebilirim. Form başlığı kısmının ve çöp kutusunun cama benzer şekilde saydam oluşu çok hoşuma gitti.
Tahminim microsoft bu Vista için minimum 512 mb ram önerecektir. İşlemci de min 2.0 ghz isteyecektir.
O resimlere dikkatli bakarsanız(sanırım 7. resim olacak) adamların betayı denemek için
2.00 ghz işlemci ve 2.00 ram kullandıklarını göreceksiniz. Oha yani ! Hadi işlemciyi anladıkta ram 2.00 ghz ???
Adres:
http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=13839
Mingitau
29/07/2005, 00:48
Microsoft bir daha Apple' ı kopyalıyor hoş da biz bunuz zaten biliyoduk :)) Xorg :))
DüşünenCeset
29/07/2005, 01:55
ne zaman çıkıyormuş bu WinVista?
2006 sonu diye biliyorum.
arriving 2006
formerly Windows code name "Longhorn"
İşlevsel bir değişiklik yapmaz zaten MS, biraz daha görsellik katıp çok güzel pazarlar.
ne zaman çıkıyormuş bu WinVista?
Beta versiyonu 3 Ağustos'ta çıkıyor.
Kolay gelsin...
selami_32
02/08/2005, 18:38
winfosta bu haliyle windows xp'nin yeni tema giydirilmiş haline benziyor :D
saygılar.
Microsoft bir daha Apple' ı kopyalıyor hoş da biz bunuz zaten biliyoduk :)) Xorg :)) keşke bir de düzgün kopyalayabilseler... yeni arayüz beni hiç etkilemedi, çok karışık ve sadelikten uzak görünüyor.
işletim sistemini kullanmadan yorum yapmak acımasızca.
Ben Kullandım Berbat Olmuş.
winxp(sp2) den ne gibi farkları var.Şu anda gördüğüm sadece değişik bir xp teması.
Şu microsoftun en kızdığım yönü birtürlü standartların dışına çıkamaması.
Win95 zamanından bu yana her yeni işletim sisteminde başlat menüsünün ve başlat çubuğunun değişmiş olarak hayal ediyorum ama yok.Sanki çok zor.
bunların grafik ekibinde bir sorun var.Tamam kullanım zorluğu çıkmaması için hepsini benzer yapıyo olabilirler ama bunu aşmaları lazım.
Beta sürümüne orijinalinde olacak olan arayüzü koymamışlar. 3D bir arayüzden bahsediliyor fakat ne kdar verimli olur bilemem.
Virtual Folder diye bir özelliği var, bunun reklamını yapıyorlar, fakat büyütülecek bir özellik değil. MacOS Tiger'de Spotlight ın içinde zaten var bu özellik. Bir de yeni birşeymiş gibi gösteriyorlar...
2.00 ghz işlemci ve 2.00 ram kullandıklarını göreceksiniz. Oha yani ! Hadi işlemciyi anladıkta ram 2.00 ghz ???
Ya orda 2 Ghz yazıyor haklısın ama onu ram için yazdığını nerden çıkardın. Allta 2 GB die rami belirtmişler.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.