Tam Sürümünü Görmek İçin : İsim Tescilini sizce hangi siteden yapmalıyım!
Değerli Forumdaşlar,
İnternette site ismi(Domain) satın alabileceğim 100'lerce site mevcuttur. En güvenilir olan ile çalışmak istiyorum. Bu konuda bana yardımcı olursanız memnun olurm.
Mesajlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
www.nic.tr ( sadece .tr uzantılılar için )
http://www.ev1.net/english/index.asp
http://www.gkg.net
www.turkticaret.net(!)
www.ilknet.com.tr(!)
www.godaddy.com
ucuz+kaliteli+hızlı+güvenli
karegen.com
ucuz
kaliteli
güenli
karşında senle ilgilenen birnin olmasi çok güzel. Saçma sapan kendinin bile ne sordugunu anlayamadigin maillere cevap vermek için uğraşan bi Destek personeli ile muhattap olmakta.
Gece 03.20 AM de mail atmışım
03.24 AM de cevap gelmiş. Hizmet budur :)
karegen.com
bahsettiğin firma aracı kurum, domain registrar değil
bunun önemli olduğunu sanmıyorum.
Cuteres sadece domain tescil edebileceği bir yer sormuş.
işini aracı bir firma ile de rahatlıkla görebilir.
önemli olan işini iyi yapmasi
daha önemlisi
kalite/fiyat oranı değilmi?
güvenli olması da gerekir.
ben aracı kurum yüzünden(turkticaret) popülerleştirdiğim ( 3 yıl yayın yapan) domainimi kaybettim, bu nedenle ingilizcesi olanlara Türkiyedeki aracı kurumları tavsiye etmiyorum. en güzeli registrardan aracısız almak...
kolay gelsin
domainini nasıl kaybettin?
ben de türkticaret i kullanıyorum o yüzden sordum.
@ns: TurkTicaret.Net kullanmak 1-0 yenik baslamaktir :) Aman uzak durun....
vallahi teknik desteğe önem veren bir insanim o yüzden karegen'i oldukca begeniyorum. Hem aldiginiz malin faturasida geliyor adresinize. Daha ne istersiniz ki? Herşey yasal bi zemine oturmuş durumda.
Ama yok ben karegen'in adini begenmedim. Araci firma vs. gibi seylerden dolayi ordan almicaksaniz directnic.com ve networksolutions.com ;)
Gidin bunlardan alin. Zaten bu tur islemler pek ingilizce gerektirmez. ilkokul ingilizcesi yeterli gelir birçok siteye. YES NO vs. :)
Değerli Forum Üyeleri,
www.nettescil.com adresi sizce tavsiye edilebilir mi? Bu siteyi tanıyormusunuz?
Saygıyla,
NeTTescil, Progen ve Turkticaret ile aynı firma diyebiliriz..
# Güven
# Kalite
# Destek
Konularında hepsi birbirinin aynısı..
İlknet'i tecrübelerime göre kesinlikle tavsiye etmem..
Ben Netfark.net'i önerebilirim.. Registrar firması değil ancak oldukça güvenilir..
Mingitau
19/07/2005, 10:46
directi
Registrars Alphabetical by Company Name
http://www.internic.net/alpha.html
İsim tescili konusunda kesinlikle firmanın güvenliğini çok iyi araştırın. Buna en iyi örnek websayfa.com adresinden domain adı alanlar. Geçenlerde bu site hacklendi ve 500'den fazla domain adı çalındı. Şuan kimse domain adlarını kontrol edemiyor.
.TR uzantılılar için -> nic.tr
Diğerleri için onlinenic.com
niobeweb.net tavsiye ederim...
aslında soru yanlış sorulmuş. hangi sitelerden domain almamalıyım olmalıydı
MEHMET: Bencede :)
Ama şunu söylemeliyim ki, asla ve asla hosting aldıgınız yerden domain almayın..
TürkTicaret hakkındaki olumsuz düşüncelere kesinlikle katılıyorum.. O hataya bande 1 kere düştüm.. Hala sorunlar yaşıyorum... Aman arkadaşlar Sakın.....
godaddy yi yıllardır kullanıyorum bende herkes gibi verdikleri hizmetten oldukça memnunum.
Fikir olur diye veriyorum linki iyice oku.
http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=21371
sercanhunter
23/07/2005, 00:44
websayfa.com dan almada nerden alırsan al. önüne gelen hackliyor burayı ve domainleri ele geçiriyor. adamlar hala çözüm bulmak için bir çaba göstermiyor.
bence karegen.com dan al. sistemleri gayet rahat ve kullanışlı. hosting te kriweb derim.
unforgivenbm
23/07/2005, 17:49
bana göre remotemach.com sanırım o da aracı kurum (esas kurum onlinenic.net)ama hem acayip ucuz hem de teknik destek açısından mükemmeller yani en azından diğerlerine göre. Faturan adresine geliyor. bir sorunun olduğunda kesinlikle yardımcı oluyorlar... telefon ve msnle desteği var her ne kadar 24 saat kesintisiz destek deselerde doğru değil... günün genelinde ama 24 saat değil... bilmiyorum ben daha herhangi bir yamuklarını görmedim duymadım... firmayı nerden buldun diye de soracak olursanız hostbul.com mu ya da buna benzer bir adresti (isminde host kelimesi kesinvardı ama tam hatırlayamıyorum.) oradaki yorumlara göre aldım domaini...hosting almadım bu yüzden hostingte bir sorun çıkar mı bilmiyorum... ama o sitedeki yorumlarda herkes memnundu... turkticaret.net e gelince aynı sitede çok olumsuz oy almıştı... bir bilgisayarda 1000 küsür domain kayıtlıymış falan diyorlar tam olarak bir bilgim yok bu iş nasıl oluyor ama yorumlarda bunlar vardı...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.