Tam Sürümünü Görmek İçin : Temmuz sonu Istanbul'da bulusuyoruz
acehreli
10/07/2005, 19:32
Diger forum uyeleriyle tanismak ve yuz yuze gorusmek isteyenler bir kenara not etsinler.
Tarih: 24 Temmuz Pazar
Saat: Sabah 10 ama daha gec de gelebilirsiniz. Bir kac saat birlikte olacagimizi dusunuyoruz.
Yer: Ceviz Cafe
http://www.beyoglubeyoglu.com/cafeler/cevizcafe/cevizcafe.htm
Adres: Yukaridaki sayfada da goruldugu gibi, Büyükparmakkapı Sok. No:9/1, Beyoğlu.
Telefon numaralari: 212 293 53 01
Tarif 1: Taksim Meydani'ndan Istiklal Caddesine gir; McDonalds'i gecince soldan "galiba" ikinci sokak.
Tarif 2: Benetton'un karsisindaki sokak
Not: Toplanti herkese acik; lutfen gelin...
Ali
Zerzevat Adam
10/07/2005, 19:39
22'sinden sonra gelebilirim sanırım.
Haftasonuna denk getırebılırsenız gelmek ısterım..
ben de gelmek isterim.
tarih biraz erken belirlenebilirse işlerimizi ona göre ayarlayabiliriz.
daha ileri bir tarhe atarsaniz gelebilirim.
Atmazsanizda gelirim :)
Ama tarihin netleşmesi lazım.
Ek:
İleri tarihten kastim 3 Austos ve sonrasi...
acehreli
11/07/2005, 05:41
Benim icin 23-24 Temmuz'dan baska uygun gun yok gibi. Cok kucuk bir olasilikla 6 Agustos da olabilir.
Bu konu basindaki mektubu surekli olarak degistirecegim. Ornegin gelenlerin listesini degistirdim bile...
Ali
Arkantos
12/07/2005, 21:21
Ben bu sefer gelmeye çalışacağım. Yer olarak nerede olacak belli mi?
acehreli
13/07/2005, 00:18
Yer belli oldugunda bu konunun en basindaki mektubu degistirerek bildirecegim.
Bu arada yer icin onerisi olan var mi? 10-15 kisinin 3-4 saat oturup konusabilecekleri bir yer...
Ali
Zerzevat Adam
13/07/2005, 00:46
Bu konuda İstiklal Caddesi - Beyoğlu... civarında güzel yerler var sanırım. Ayrıca basit birşey yapmayalım, uzun süre olsun...
Gecen sefer bulustugumuz yer kapanmis sanirim( en son onunden gectigimde iceride bisey yoktu). Buna ek olarak cafe hane pazrlari kapaliydi sanirim. Eskiyi unutalim bence :)
Bircok kisiye uymayacaktir ama "cengelkoy cinaralti". Mesela gece saat 22 gibi bulusup sabaha kadar kalsak ne guzel olur degil mi ? Oneriden cok temenni gibi oldu :)
Taksim gibi bir yer ulasim acisindan da rahat olur tabii.
Bence su an yerden once tarih daha onemli. Once bunu belirleyelim derim.
Oncelikle 23 temmuz ama 23-24 temmuz ve 6 agustostan herhangi biri de benim icin uygun.
Zerzevat Adam
13/07/2005, 00:54
Bence Taksim. Diğer şehirlerden gelip dönecek arkadaşlar için de hem metro-otobüs hem de seyahat acentaları itibariyle Taksim iyi. İstiklal Caddesi gezmek, bakınmak için iyi... bir çok kafe bulunmakta.
adım kesin gelenler listesine yazılmış.
sanırım gelmek isteyenler bölümüne alırsanız daha uygun olur.
tarih belli olmadan kesin birşey söyleyemiyorum.
ama gelmek istiyorum.
Sevgili Ali hocam ile görüşmemizde kesin gelmek istediğimi belirtmişdim ve hala aynı karardayım ve önerilen tarihlerin hepside bana uyar hele Temmuz 23 - 24 benim için tam biçilmiş kafdan eğer bir değişiklik yoksa bu tarihler benim için çok uygun yok değişiklik yapılacaksa bile ne olursa olsun zaman yaratacağım izin vermeseler işe bile gitmeyeceğim Ali hocayı ve sizleri yakından görmek benim için büyük bir onur olacak.
Artık saat ve yer tespitini yapalım diyorum ne dersiniz?...
acehreli
19/07/2005, 00:10
O zaman ben 24 Temmuz olarak belirledim ve yukariya yazdim. Sira geldi saate... :)
Pazar gunu sabah 10 cok mu erken acaba? Iki bucuk uc saat kadar oturur, ondan sonra da birlikte yemek yeriz. Yemekten sonra da devam ederiz tabii ki...
Baska bir secenek de ogle yemeginden sonra bulusmak olabilir. 14:00 iyi mi acaba?
Ali
Zerzevat Adam
19/07/2005, 00:40
Bana kalırsa 10:00 iyi, gelenler gelir-yemek yenir ondan sonra da 14:00 için bir yer kararlaştırılsın.
Yani 10:00'da ve 14:00'da nerede buluşulacağı belli olsun, 10'da gelemeyenlerde 14'de direk buluşabilsin...
Yalnız Şahin abi ancak 25 Temmuz demişti sanırım o ne zaman gelebilecek?
bende gelmek isterim , ama yaşıt bir ömer war. ben orda rahat hareket edemem :D kafama js ile vururlar walla :D
Zerzevat Adam
19/07/2005, 18:27
Canki öyle zannettiğin gibi yaş olayı olmuyor. :)
bklm: http://www.ceviz.net/index.php?case=article&id=279&catid=47
Ankara ve çevresinde oturanlarda varsa ayrı bir buluşma da Ankara'da yapsak iyi olur aslında...
acehreli
20/07/2005, 12:55
Bu durumda sabah 10 olsun; gec gelenler gec gelsinler.
Taksim civarinda uygun neresi var?
Ayrica bunu soylemek komik ama: yas, dil, din, irk, cart, curt gibi konulari lutfen dert etmeyin :) Benim kendi adima tek amacim, yalnizca yazilarini ve login adini gordugum ceviz.net arkadaslarimla tanisip programciliktan filan konusmak.
Belki bunu da soylemeye gerek yok ama, kisi basina masrafin bir iki cay ve bir iki tosttan fazla tutacagini da dusunmeyin. Boyle bir konu yuzunden de gelmezlik etmeyin lutfen...
Ali
25 Temmuz benim icin en uygun tarih orada olacağım.
acehreli
20/07/2005, 14:45
Sahin, gercekten 25 mi yazdin yoksa 24 mu demek istedin? :(
Zerzevat Adam
20/07/2005, 18:04
Olay şudur;
24 TEMMUZ 2005 PAZAR GÜNÜ, SAAT SABAH 10'DA, İSTANBUL - TAKSİM/İSTİKLAL CADDESİ'NDE CEVİZ.NET GENEL TOPLANTISI VARDIR.
Herkes davetlidir, misafir getirilebilir...
Euclides
20/07/2005, 18:52
Bende kimsenin cebi yok nasıl bulucam sizi ?
Gelmeyı dusunen herkes acehreli 'ye ozel mesaj yoluyla telefon numarasını gondersın.. Oda cevap olarak bıze kendı numarasını gonderır.. Boylece, koordınasyon saglanmıs olur..
O saatte orda olup olamayacagımdan emın degılım ama ısteyen benım numaramı ogrenmek ıcın banada mesaj atabılır..
Sans eseri soyle bir yere denk geldim. Adi Ceviz cafe :)
http://www.beyoglubeyoglu.com/cafeler/cevizcafe/cevizcafe.htm
Bulusma yeri hakkinda kimsenin onerisi var mi?
Once bulusup sonra sohbet edebilecegimiz bir yer mi arayacagiz yoksa gidecegimiz yere karar verelim mi?
@Euclides : Gecen sefer Ali hocam bulusma gununden once cep telefonu numarasi yazmisti. Bu sefer nasil yapacak bilemiyorum.
ehahua , çok güzel mekan yalnız. hem isim hem oturma olarak topluluğa uygun. yalnız dikkat edelim 15erkek kafelerde sorun çıkartabilir. 6 erkek bile çıkartabilior bazen.
Pardon ya ben yanlis yazmisim Pazar gunu gelebilirim ama saat belki 12 civari olur.
Zerzevat Adam
21/07/2005, 21:02
Adımı kesin gelenler listesine yazarsanız sevinirim.
Bol bol fotograf çekmeyi unutmayın ;)
acehreli
21/07/2005, 22:39
Ayrintilar tamamlandi. Yine bu konunun ilk mesajina bakiniz...
Sagolasin ceeyt, az once Ceviz Cafe'yi aradim Pazar sabahi 10'da aciklar ve 10-15 kisilik bir grubu bekliyorlar. Ilk gidenimiz bir kosede masayi hazirlatsin.
Pazar sabahi gorusuyoruz. :)
Ali
beni de gelmek isteyenlere alırsanız daha iyi olur...
acehreli
22/07/2005, 19:09
Yalnizca adlari listede olanlarin davet edildigi gibi bir anlam cikmasin diye listeleri sildim. Toplanti herkese acik; lutfen gelin...
Ali
Euclides
22/07/2005, 21:00
ben gelemiyorum
üzgünüm :( :( :( :(
bende gelmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa gelirim herhalde.
Mekan kesin Ceviz Cafe'mi?
ben onu oylesine yazmistim begenildiyse sorun sorun yok. Oglen yemeginden sonra baska bir yere de gecebiliriz.
Herkes hazirlanipta gelsin Ali hocam C++ dan sozlu yapacakmis ( ortaligi bulandirayim :))
Arkantos
23/07/2005, 20:05
Maalesef ben de gelemiyorum. :aglama: Bu ay mali bütçe açık verdi..
Herkes hazirlanipta gelsin Ali hocam C++ dan sozlu yapacakmis ( ortaligi bulandirayim :))
Çok güldüm buna güzel espri. :hey:
ben de gelemiyorum...
artık bir sonrakine. :(
BıRAK istanbulu bu sene TR'ye gelemiyorum, ne yapalım sağlık olsun..
resimleri bu başlık altına yarın akşam bekliyoruz..
saygılar , iyi sohbetler..
bugün con_simit ve Sahin i gördüğüm ilk gün.
Akıllı göstericiler ile bellek yönetimi probleminin nasıl çözüldüğünü anladığım ilk gün.
Daha önce de söylenen fakat pekiştirilen iş yaparken sukûnetin önemini anladığım günlerden biri.
güzel bir gün.
sabır...
koyulur elbet :)
doğru önce sükunet,sabır bunlar herşeyden önemli : )
gerçekten güzel gündü,Ali hocamızın sozlusu da pek bi zordu : P
İşlerin yoğunluğundan dolayı sadece hayata dair bölümünde ucuz politika kapmaktan bu konuyu kaçırmışım bu hafta sonuda hiç bir işim yoktu gelebilirdim tüh kaçtı. :)
acehreli
25/07/2005, 12:50
Yoklama defteri simdi yanimda degil ama isimleri soyle hatirliyorum:
acehreli
Erdinc (Yahoo Cdili grubundan)
shurzan
ceeyt
typhoon
con_simit
Sahin
omerbalyali
anov
Benim cektigim resimler eski teknoloji oldugundan tab edilmelerini ve taranmalarini bekliyoruz. omerbalyali'nin makinesi hizli davranabilecek gibi duruyordu. :)
Ali
Mingitau
25/07/2005, 13:14
Dun telefon ettiğimde dağıldığını öğrendim cemaatin :((
acehreli
25/07/2005, 14:53
Ilk yerden duman alti nedeniyle 14:30'da ayrildik. Ondan sonra acik havali baska bir yerde 17:30'a kadar devam ettik.
Ali
acehreli
26/07/2005, 15:28
Ceviz Cafe'de soldan saga:
shurzan
ceeyt
typhoon
con_simit
Sahin
omerbalyali
anov
acehreli
Erdinc (ceviz.net'ten degil)
acehreli
26/07/2005, 15:32
Galatasaray Lisesi'nin arkasindaki cafe'de soldan saga:
omerbalyali
typhoon
acehreli
Erdinc (ceviz.net'ten degil)
ceeyt
con_simit
shurzan
anov
omer gormeyeli kilo almissin, dikkat et biraz yahu :p
( ceviz.net in hic bayan uyesi yok mudur, onlarda bi altin gunu felen duzenlesin :sus: )
( ceviz.net in hic bayan uyesi yok mudur, onlarda bi altin gunu felen duzenlesin )abi manyak mısın.. bırak olmasın.. forumda birde dedikodu bölümü olmasını istemezsin deil mi.. walla bunun sorunlarından uzun uzun bahsettim.. kadınların sürekli psikolojileri bozuktur.. azcık derleyici sorun cıkartsa morallerini düzeltmek için uğraş dur...
ayrıntılı bilgi istiyorsanız ve çıkacak değişik sorunları merak ediyorsanız : http://forum.ceviz.net/showthread.php?t=20869
birde bu fotoğrafta olsam bile farkedilmeyecekmişim ( arada ufak tefek bişi)..
Zerzevat Adam
26/07/2005, 19:25
Yahu bilişimci sendromu bendeki.
başka resim yok mudur yahu?
abi manyak mısın.. bırak olmasın.. forumda birde dedikodu bölümü olmasını istemezsin deil mi.. walla bunun sorunlarından uzun uzun bahsettim.. kadınların sürekli psikolojileri bozuktur.. azcık derleyici sorun cıkartsa morallerini düzeltmek için uğraş dur...
Yahu böyle gereksiz lafları hiç söylemesek olmaz mı? Söyleyene madalya verildiği falan yok. Yok yere polemik üretiyorsunuz.
Forumda bayan üye varsa da yoksa da ruhunuz duymuyor. Bilmeden konuşuyorsunuz.
Bu buluşma belirtmek gerekirse çok başarılıydı belkide en çok memnun kalanlardan biri benim!
Özetle:
Sabah Beyoğlunda saray pastanesinde buluştuk Ali hocayla en erkencilerindendik cafeye geldiğimizde hala açılmamıştı ve typhoon da açılmasını bekliyordu sonra anov geldi kısa zaman sonra Cafe açıldığında daha biribirimizi tam tanımadan Ali hocayla C++ konularında daldık benim için hocanın anlatımları çok heyecan vericiydi çünkü takıldığım "istisna fırlatma" konusunu işlemeye başlamıştık zaman hızlı akıyordu akşama kadar zamanımız vardı ama sohbet öyle akıcıydı ki saatler nasıl geçtiğini anlıyamadım bile saat 12:00 olduğunda resimde görünen arkadaşların hepsi gelmişti artık, tabi Şahin beyde gelince konumuz ceviz.net oldu çok kısıtlı zamanının olduğunu ama toplantıya katılmak için yolunu değiştirmişti bizlerle yarım saat kaldı sonra biraz atıştırdık :) ama bir türlü C++ 'a dönemiyorduk bir zaman sonra benim sigaramın ve yan masadakilerin nargilesi yüzünden dumanaltı olduk kalkmak zorunda kaldık Galatasaray lisesinin altındaki Cafede çaylarımızı yudumlamaya başladığımızda yeniden C++ 'a dönebilmiştik.
Ancak şunu gördümki Ali hoca bildiklerini paylaşmak için oradaydı bilgi isteyene ise zevkle bildiklerini paylaşıyordu sanırım en çok yararlanan ben oldum sağolsun kendisi.
Bir toplantı bu şekilde geçti umarım yeniden olur.
(shurzan)siz kafe açık mı diye içeri girdiğiniz de ben içerideydim yahu :)
yalnız ceeyt i Minotaurus ile karıştırdım.
toplantı da herkes bir aradayken bir-iki kere "Microsoft" demeye çalıştım ama diğer arkadaşlar kusacak gibi oldu, vazgeçtim :)
Zerzevat Adam
27/07/2005, 19:58
boş bir ara eğlnceli bir yazı yazacağım. :)
Biraz geç oldu ama belirtmeden geçmeyeyim benim içinde oldukça zevkli bir toplantı oldu umarım bundan sonra daha organize, daha kalabalık, daha farklı etkinlikleri olan toplantılar da düzenleriz.
Volkan Uzun
11/08/2005, 01:23
noldu burdaki resimlere :)
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.