Tam Sürümünü Görmek İçin : Arama motorlarına kayıt programları
Merhabalar...
Arama motorlarına kayıt eden programlarını aramaktayım.Nekadar çok olursa benim için o kadar iyi.Yardımcı olursanız çok sevinirim.İyi çalışmalar.
Bunun için uğraşmana gerek yok. Sitenin linkini, ziyaretçi sayısı yoğun bir siteye koyarsan (örneğin bu forumun site tanitim bölümünde linkini vererek tanitirsan), arama motorları işin geri kalanını halleder.
tabi bu forumda abartmadığınız surece
acemiden ilk defa böyle bir cevap tabiki bu forum iyi ziyaretcisi cok ama arama motorlari icin kesinlikle yeterli degildir. zira baya zamandir urasiyorum. bunun icin. bir cok program var parali tabiki. ayrica kendin de elle ekleyebilirsin. veya otomatik scriptler var en saglami bulabildigin tüm arama motorlarina index lere elle eklemekdir. bu isi yapan bir script linkini vermistim benim sayfalarin birinde.
Bunun için uğraşmana gerek yok. Sitenin linkini, ziyaretçi sayısı yoğun bir siteye koyarsan (örneğin bu forumun site tanitim bölümünde linkini vererek tanitirsan), arama motorları işin geri kalanını halleder.
Arkadaşlar 200 tane siteyi kayıt edecem hangi birini buraya yazıyım.Program olursa benim için daha iyi olur.
Alper ÜZGEÇ
10/07/2005, 18:24
Arkadaşlar 200 tane siteyi kayıt edecem hangi birini buraya yazıyım.Program olursa benim için daha iyi olur.
hotscripts.com gibi sitelerde bunu mantık olarak gösteren scriptler var. Eğer bulamazsan, ufak bir php/asp script yazabilirsin.Kayıt post eden bir php yazdıktan sonra, listeyi bu script e yollarsın, hepsi ard arda eklenir.Tabi 6666 tane arama motoruna eklemek istersen bu yöntem biraz abes : )
Programlar da bunu yapıyor ztn.
program cok yanliz parali istersen onlarida yazayim simdi aklimda degilleri. ama otomatik isini buda görür.
http://www.deutscheweb.de/suchmaschine_eintrag/
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.