Tam Sürümünü Görmek İçin : Aramızda doktor var mı?
cappytoi
09/07/2005, 08:04
Diş etlerim iltihaplandı 5 gün önce. İlk iltihap olduğu gün doktora gittim adam bir antibiyotik ile spray yazdı. Salı günü diş etlerimdeki iltihap 1 taneyken hergün kendisi kadar artarak Cuma 4 'e vurdu. Ve cuma tekrar doktora gittim. Bu seferki doktor antibiyotiğimi değiştirdi ve kullanmaya başladım. Bu sabah bütün üst diş etlerim iltihaplı artık. Konuşma ve yemek yeme işlerim gayet zorlaştı. Aramızda bir doktor varsa bana bir el atsın bir fikir versin. Yoksa da bilen biri bir doktor forumu adresi verebilirse çok memnun olurum.
Teşekkür yardım edene
Bildiğim kadarı ile ASA vardı TIP öğrencisi ama uzun süredir gelmiyor
Gelsede senin doktora gitmekten başka çaren yok.
cappytoi
09/07/2005, 09:24
5 günde 2 defa gittim, daha ne yapmalıyım bilemiyorum açıkçası...
Mingitau
09/07/2005, 10:03
Buco Blue isimli bir tür yosun özütü olacak. Kullanma şeklin her gün 2 çorba kaşığı miktarı ile ağzını çalkalaman(2 dakika kadar). ~1 hafta sonra yarıya düştüklerini 2 hafta içinde kaybolduklarını göreceksin. Yanlız bunun tek kötü yani kimi zaman dudak kenarından akması ve pekte kolay rengi çıkar bişi olmaması mürekkep balığı vampiri gibi gezebilirsin ortalıkta bir kaç hafta :)
Mingitau
09/07/2005, 10:05
Bu dediklerime doktor vurgusu yapacak olan arkadaşlara: Bulco Blue doğal bir yosun özütüdür ve reçetesiz satılmaktadır.
Hocam kesinlikle bekleme başka bir dr git ve hemen önlemini al.!!
boğazdaki iltihap bazende diş iltihapları kalp kapakcıklarına yapışarak kalbinde sorunlar oluşmasına neden olabiliyor. 100000 de bir ihtimal bile olsa bu riske değmez bu tavsiyem bademciği şişenler boğazı ağrıyanlar ağzında iltihabı olanlar içinde geçerli. Ayrıca kalp sorunu olanlar için ağız iltihapları hızlı damar tıkamalarına neden olabileceği gibi ani ölümlerede neden olabilir.
Tabi bunlar çok çok çok düşük ihtimaller.
cappytoi
09/07/2005, 12:02
peki @Mingitau bu özüt ilaçlarla etkileşim falan yapmaz di mi zehirlenmeyeyim ondan sonra.
@pirilti; gidici olabilirim boğazıma da vurdu çünkü. hakkınıza helal edin. bir de benim bademciklerimde alındı. acaba ne olacak halim.
bir de bu o kadar kötü bir şey ki insanın dili sürekli diş etlerine deyiyor ve sürekli acıyor. dilimi kıvırsam damağım acıyor. acı içinde yaşıyorum. :)
bu arada bir not: dün gittiğim doktor, 03.07 'de zehirlendiğim için hastaneye kaldırılmamın, dış etlerimdeki iltihabın sebebi olabileceğini söyledi.
cappytoi
09/07/2005, 12:03
huh, bu arada @Mingitau ben bu özütü nereden bulabilirim?
Ne özütü yahu. Doktor ne diyorsa aynen devam et.
Tıpcıları ben hiç sevmem ama bu iş de o kadar ucuz değil. Buradaki kimse, vakayı gören ve tıp eğitimi almış bir doktordan daha iyi bir tedavi yöntemi öneremez.
Mingitau
09/07/2005, 12:58
@cappytoi : İlaç eczaneden alınır, değil mi :)
ceviz.net'in tokat atma kendine getirme adamı sallama modulunun olması lazım...
adamı hasta etme:) dr git dedik uzatma..(iyi niyetli sözler :tabi: )
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.