Tam Sürümünü Görmek İçin : actionlar nasıl geri gelir*?
actions bölümündeki actionları sildim ama geri getiremedim.programı kaldırıp yeniden kurdum ama yine olmadı.bilen biri varsa yardım etsin... :confused:
ArizaHerif
07/07/2005, 14:56
Ajan, savcılıktan temiz kağıdı alacaksn sonra adobeye bunu göndereceksın birde muhtardan ikametgah alman gerekiyor. Adobe sana geri yollar actionsları. Elli kere aynı konuyu ne diye açıyorsun?
actionları kendin yaptıysan daha sonra actions paletinden bir dosya olarak kaydetmen gerekir. eğer böyle yapmassan senin de dediğin gibi photoshop u kaldırıp kurduktan sonra gider actionlar. eger kaydetseydin photoshop u yükledikten sonra actions paletinden load dicektin kaydetmiş oldugun dosyayı belirtip geri alacaktın.
slay[3]r ben photoshop'un hafızasındaki actionları sildim.kendi yaptıklarm diiil.onlar nsl geri gelr diye sordum.yardımcı olmanı bekiyorum
mavikush
15/07/2005, 19:37
Arizaaa haklı hahah bi pul bi ilmuhaber muhtar azaları da beraber.... ya ben sana msj attım gelmio mu Ariza kardeşim Alla Alla
Arizaaa haklı hahah bi pul bi ilmuhaber muhtar azaları da beraber.... ya ben sana msj attım gelmio mu Ariza kardeşim Alla Alla
@mavikush: biraz mantıklı birşey yazda bizde gülelim eğer espiriyse tabi.
ben photoshop'un hafızasındaki actionları sildim.
diğer arkadaşa gelince; senin kastettiğin hangi actionlar? kurulumda standart olarak gelen actionlarmı? yani "default action" olarak yazan actionlarmı?
sizophren
23/07/2005, 15:15
Programı yeniden kurdum dediğine göre senin sorunun actionların yokolması değil; palette görünmüyor oluşu. Programı C bölümüne kurduğunu varsayarsak programla birlikte gelen bütün actionlar C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS\Presets\Photoshop Actions klasörünün altında yeralır. Photoshopu çalıştırdıktan sonra actions palet menüsünden load actions der istediğini yüklersin ya da zaten aynı menünün alt kısmında listelenmiş action setlerinden birini yüklemek için seçersin. Kolay gelsin.
photoshop cs de kısayol olarak Alt+F9 tuş kombinasyonu ile action penceresini açarsın ki zaten action penceresinin açık olduğunu varsayıyorum. actions panelinin köşedeki kapatma tuşunun altında küçük bir ok var sağ tarafa doğru bakan.
ona tıklayıp "reset actions" dersen standart actionların yerine gelir.
aynı yerden load actions deyip photoshopun yanında gelen diğer actionları da yükleyebilirsin. yüklemede karşına gelecek soruya "append" dersen eski actionlarının yanına ekler, yok "ok" tuşuna basarsan listedeki actionları silip sadece yüklemek istediklerini yükler.
iNFeRNuS
05/08/2005, 10:35
actions bölümündeki actionları sildim ama geri getiremedim.
Actionları sildiğini söylüyorsun.Sildikten sonra ps'yi 10 defa kursan kaldırsan nasıl geri gelecek ki...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.