Tam Sürümünü Görmek İçin : deneme
deneme
yeni konu açamıyorum
defalarca konu açmaya çalıştım açtırmadı.
silmeye kalktım. yetkili değilsiniz dedi.
:(
Bu durum, bazen bana da oluyor. Bu duruma rastladığımda, konu başlığını ve mesajı silip 2-3 harflik birşey yazıyorum. O şekilde konu açıldıktan sonra başlığı ve mesajı değiştiriyorum.
Üyeler konu silemiyor.
deneme mesajını da o maksatla açmıştım ama hem değiştiremedim hem de silemeyince böyle kalakaldık ortada :)
yok yok bir türlü konu açamıyorum.
-başlık uzundu ondan mı diye kısalttım. olmadı
-metin biraz uzundu onu da kısalltıım.
-başlıkta ( ) işaretleri filan vardı kaldırdım.
5-6 kez denedim.
hepside sayfa görüntülenemiyor dedi.
geri gelip bir daha yüklenince "duplicate... . . " gibilerinden tavır takındı.
bozuştuk forum yazılımıyla
yildizib
05/07/2005, 19:33
Vbulletin'i kaldırın atın yeniden kurun.Gördüğüm kadarıyla dökülüyor heryanı..Çalışmıyor.
Yada yazabilirseniz yeniden kendiniz bir forum yazın.
eslem1, deneme amaçlı farklı bir nickle kaydolup yeni topic açtım, bir sorun çıkmadı. Yeni mesajlar bölümünde de yeni topic açmış birçok kişi görünüyor. Şu an tek diyebileceğim, sorun hala devam ediyorsa haber ver, geçici bir sorun ile karşılaştığını sanıyorum.
aynı sorunu ben de yaşadım...
mesaj da atamıyordum konu da açamıyordum..
irc ' de sorunu bildirdim çözüldü. :)
dün aynı sorunu ben de yaşamıştım.
bir de şu sayfanın altına focuslama hadisesi çok rahatsız ediyor.
tam sayfa açılırken, sayfayı kaydırıyorum, kendimi en altta editörde buluyorum, yukarı doğru çekerken bir bakmışım yine editördeyim
se se 1 2 3 .... de dee nee mee
:)
karamemed
08/07/2005, 11:58
Hayata dair'e tıklayınca ekteki görüntüyü aldım. Toplam sayfa felan yazan yerden sonra 1'den 80'e kadar yazmış gidiyor. Eskiden böyle değildi diye hatırlıyorum.
bazı alanlara giremiyorum...yoksa birileri beni :sus: susturuyorum mu :garip: ama ben :melek: kimse beni böyle :dahi: gormesin :tabi: hadi açalım tüm konuları özgürlük :kuuul:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.