Tam Sürümünü Görmek İçin : resim renklendirme...
drejmustafa
05/07/2005, 03:12
Merhaba arkadaşlar...
Siyah-beyaz resimleri renklendirme ile ilgli bilgisi olan varsa yardıma ihtiyacım var. Özellikle insan teni konusunda; kim ne biliyorsa..
Şimdiden teşekkürler...
CrazyCat
05/07/2005, 10:40
Renklendirme için bir çok farklı yöntem kullanılabilir . Ben insan teni için genelde variations (image/adjustments/variations) kullanıyorum fena olmuyor.
teni seçtikten sonra kopyalayıp ayrı bir layere yapıştırıyorum sonra variations ile renklendirip blanding modu color yapıp opacity değerleri ile oynayarak doğala yakın bir görünüm sağlamaya çalışıyorum.
Belki başka yöntemlerle daha ii sonuçlar alınabiliyordur.
CrazyCat
05/07/2005, 10:53
Ekteki örneğin yüzünü variations ile renklendirdim. Gözler, dudaklar ve arka plan için farklı yöntemler kullandım.
drejmustafa
05/07/2005, 18:36
Ben bu regi yakalıyamıyorum... Siz nasıl başarıyorsunuz ya... Yoksa teorisini iyi kötü biliyorum ama icarat kötü bana görsel vede renk konusunda yönlendirici şeyler lazım sanırım.... İşten anlayan daha iyi bilir.... :aglama:
drejmustafa
05/07/2005, 22:26
Sanırım busefer oldu ama bu çok basit bir resim; tonundan kaynaklı renk rahat yakalanıyor.... Kullandığınz farklı teknikler varsa onları da söylerseniz sevinirim; gözde kullandığınız teknik mesala....
Teşekkürler... :bravo:
mavikush
06/07/2005, 00:07
web teki bütün tutorialları dene ben öyle yapıyorum şahsen gelişiyo insan çabucak
drejmustafa
06/07/2005, 16:50
asında aciliyeti vardı benim için ama.....
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.