PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Anakart degisince

Sahin
16/01/2003, 19:39
XP isletim sisteminde anakart degistirdim, bilgisayar aciliyor ama adminle bile windows oturumu acamiyorum guvenli kipte baglaniyorum, yeni user tanimliyorum ama yine oturum acmiyor kendiliginden oturumu kapatiyor ne yapmam gerekiyor acil yardim lazim yoksa bir format daha atacagim :)

Sahin
16/01/2003, 19:48
Huyum kurusun aceleciyim :) basladim formata hadi hayirlisi.

Rapsodi
16/01/2003, 20:06
XP den kaynaklanama ihtimali varmıdır acep hani donanim degisikliginde gariplikler gosteriyormus mis felan ya:)Bu arda Anakartin hayirli olsun abi,artik bazi seyler hizlanir demi:))):D :D

Sahin
16/01/2003, 20:21
Oh beee insanın kendi bilgisayarı gibi var mı elim ayağım bağlanmış gibi olmuştum valla :D

Asosyal
16/01/2003, 22:00
Birsey sorucam; windows xp'N orjinal ve aktivite edilmismiydi?

realmusti
17/01/2003, 08:02
Benimde gecen başıma bir olay geldi bir laptop a xp home edition yükledim aslında yüklü idi bazı donanım yazılımları silinmişti içinden driver larını bulamadım yeniden yükledim.Herşey yolunda gitdi takii açılışa user secmeye gelinceye kadar.Benden aktivizyon istedi bir türlü sisteme giriş yapamadım.Sistem lisanslı olduğu için Microsoft dan aktivisyon kodunu aldım ve makinaya girdikten sonra catır catır makina kullanıma hazır oldu.
Belki sendeki problemde bundan kaynakalanıyor olabilir.
Bir ihtimal :rolleyes:

Black_Boyss
17/01/2003, 08:59
xp aktivitasyon gerçekleşmedi ise bunlar olabiliyor mesela oturum aç diyorsun açmıyor cünkü xp aktivitasyon düşmüş ( 30gün )
bazı cracker lar bunlara gizlettire biliyor 30gün içerden sayıyor

anakart almışşsın bence sistememi yeniden kurmanı öneririm stabilize diye bişi kalmazzzz xp birde donanımı kayıt ettiriyor eski sürücüler yeni sürücüler ile uyum göztermiyebilir ama bundan zannetniyorum
kolay gelsin