EAN
15/01/2003, 14:34
Ölüm ilanından sonra bende kullandığım nick ile ilgili bazı kararlar almaya karar verdim.
e l i o n, ELion takma adını ocal.net'in başlangıcından bu yana kullanırım. Bir ingilizce dersinde bulmuştum bu adı.. Ama artık olmuyor. Öncelikle nick amerikan hayranlığı havası veriyor; değilim. İkincisi araştırdım israiloğulları :P da elion ismini kullanıyorlar; İsrail'den nefret ederim.
Artık yeni şeyler yapma ihtiyacı duyuyorum. Çok sade ve basit bir çizgide ilerlediğimi düşünüyorum.
Yeni nick ve alan adı bulmaya karar verdim. Fikirlerinizi iletirseniz sevinirim.
Yeni Nick için özellikler:
1- Kısa öz ve etkileyici olmalı. Örneğin: Neo, Cyper
2- Google'da aratınca bulunmamalı :)
Alan adı için özellikler:
1- En fazla 5 karakter olmalı. Uzantısı .net veya .com olabilir...
Sevgiyle,
e l i o n, ELion takma adını ocal.net'in başlangıcından bu yana kullanırım. Bir ingilizce dersinde bulmuştum bu adı.. Ama artık olmuyor. Öncelikle nick amerikan hayranlığı havası veriyor; değilim. İkincisi araştırdım israiloğulları :P da elion ismini kullanıyorlar; İsrail'den nefret ederim.
Artık yeni şeyler yapma ihtiyacı duyuyorum. Çok sade ve basit bir çizgide ilerlediğimi düşünüyorum.
Yeni nick ve alan adı bulmaya karar verdim. Fikirlerinizi iletirseniz sevinirim.
Yeni Nick için özellikler:
1- Kısa öz ve etkileyici olmalı. Örneğin: Neo, Cyper
2- Google'da aratınca bulunmamalı :)
Alan adı için özellikler:
1- En fazla 5 karakter olmalı. Uzantısı .net veya .com olabilir...
Sevgiyle,