PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : 'Lara Fabian' mp3 ?

ALEXrunaway
22/06/2005, 01:37
Beyler, Bayanlar....Saygılar..

Lara Fabian mp3'leri arıyorum şiddetle... . Dün harddiskimin üzerine elektrik döktüm, ve çöpe atmak zorunda kaldım.. . Gitti canım 80 gb'lık mp3'ler... 25 gblık olanı duruyor ancak;

Müzik bilincimin ve hayatımın %45'i J.Bon Jovi diğer %45'ini Lara Fabian'ın ve diğer %10'u iyi derecede senkronize olmuş gürültü ve isyankar arabesk olsunda ne olursa olsun'un oluşturduğu büyük ve en önemli bölümü yandı bitti kül oldu... . Çok şükür bon jovinin kasetleri var, ancak lara fabian yok... Bu yüzden ve iş bu haldeyken sizlerden ricam;

Eğer Lara Fabian mp3'lerini indirebileceğim bir link bilen varsa çok müteşşekkir ve memnun olurum.. . Yoksa yine istanbula mı gitmeli...
Kolay gelsin... .

o-z-a-n
22/06/2005, 09:06
Bende aramıştım bir zaman, ancak bulduklarım virüs ve wormla dolu sitelerden öte gidememişti. Tavsiyem bir p2p programı (limewire öneririm-www.limewire.com) edinmeniz. Ondan sonrası malûm.

Kolay gelsin...

Cekici
22/06/2005, 09:29
Dün harddiskimin üzerine elektrik döktüm
yaw bunu nasıl becerdiniz hızlı dönsün diye direkt 220v mu verdin ne yaptın :):)

Icarus
22/06/2005, 19:27
an itibariyle emule'da yaptığım aramaya göre albümleri rahatça indirilebilir emule aracalığıyla.... http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1&rm=download

ALEXrunaway
23/06/2005, 23:48
Icarus: Sanırım emule ile bir download tribine girmek için insanın peygamber sabrı gibi bir sabrı olması gerekli.. . Emule'yi hayatımda bir kaç sefer kullanma galfletinde bulundum ve nice zamandır da kullanmıyorum.

Ama hakikaten insanda sabır olduğu sürece emule ile bulunamayacak bir element dahi yok gibi.. .

Ve hala bir aydan beri 'Led Zeppelin - Aerosmith - Rock n Roll hall of fame - Bring it on home' dosyasını indirecek.. .

Cekici: Dostum ufak bir kısa devre olayı yaşandı.. . Bu donanım sakarlığım yüzünden bu sene iki bilgisayarım gitti.. . Ama söylemeliyim ki monitör yandığında benim hiç bir günahım yoktu... .