PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Konserdeyiz :).

BeLovED
21/06/2005, 03:27
Arkadaşlar.Sevdiğiniz sanatçının konserindesiniz.Konser akşam saat 22:00 da ama siz en önde olmak için saat 13:00 de ordaydınız..Sahnede sadece ekipman var.Şöle bi fotosunu çektiniz sahnenin (Belki işime yarar die :) ).Ama birden çooook önemli bir işiniz çıktı ve orayı terketmek zorunda kaldınız.Ertesi gün konseri kaçırdığınıza çok üzüldünüz.Sonra açtınız bu fotoğrafı ve hayal etmeye başladınız - Akşam olmuş.Ekip sahnede, ışıklar gözümüzü alıyor ve sevdiğimiz sanatçı karşımızda şarkı söylüyor - .Daha sonra başladınız montaja... Neler yapabilirsiniz :) ?

(Fotoğraf bana aittir.İstediğiniz gibi kullanabilirsiniz. )

cS
21/06/2005, 09:22
Ama birden çooook önemli bir işiniz çıktı ve orayı terketmek zorunda kaldınız.Ertesi gün konseri kaçırdığınıza çok üzüldünüz.

Ben o kadar büyütmem işi :) kaçırdıysam kaçırdım.. eğer çok da önemli bir kişilikse şarkı söyleyen daha önceki konserlerini bir daha izlerim..

sckz
21/06/2005, 11:54
walla bu gonzer, haggard ın olsaydı ondan önemli işim olmazdı..
bence gonzeri terk etmeseydin.. hazır doldurulmuşu elinde olurdu..

euler in tavsiye 'si üzerine :

vallaha bu konser, haggard ın olsaydı ondan önemli işim olmazdı..
bence konseri terk etmeseydin.. hazır doldurulmuşu elinde olurdu..

euler
21/06/2005, 12:49
walla bu gonzer, haggard ın olsaydı ondan önemli işim olmazdı..
bence gonzeri terk etmeseydin.. hazır doldurulmuşu elinde olurdu..Lütfen yazdığın kelimelere biraz daha dikkat edermisin? Sen yazarken 'kurallar çiğnenmek içindir, yaşasın özgürlük, yaşasın kuralsızlık, işte internet budur' mantığıyla hareket ediyor olabilirsin ama biz de 'gonzer ne acaba, walla da ne olaki?' diye düşünmek zorunda değiliz öyle değil mi? Bütün dil kurallarına uymalısın demiyorum tabiki ama biraz özen göstermen iyi olacaktır.

sckz
21/06/2005, 13:29
peki