Tam Sürümünü Görmek İçin : Yerel Pazarlama gerekli mi ?
scripter
17/06/2005, 22:55
Merhaba arkadashlar!
Hosting paketlerinizi ve domainlerinizi Azerbaycanda uygun fiyatlara satmak ister misiniz? Ya da temsilcilik gibi bi sey pilanliyor musunuz?
O zaman benimle iletishime gire bilirsiniz.
anar_agayarov@hotmail.com
Mingitau
17/06/2005, 23:53
Bu konuyu ben kopyaladım, scripter ın mesajı Duyurulardaki mesajı ilgimi çekti...
"Web çözümleri üretenlerin yerel pazarlamaya ne kadar ihtiyacı var?" asıl konumuz, Web Çözümleri üretenler bir yandan müşterilerine fiziksel yatırımsız dünyaya ulaşmayı vaadederken kendilerinin yerelde temsilcilikler açması vs.. doğru mudur? Mesela bugün ben Hindistan' daki bir firmadan domain kayıt hizmeti alıyorum reseller olarak, burada bir temsilcilikleri yok, ama telefon ettiğimde Türkçe cevap verebilen ve sorunlarımı çözebilen biri karşıma çıkıyor...
Kendilerini ne kadar güçlü ve büyük hissediyorlarsa, ona göre açmaları gerekir. Eğer gerçekten kendine güvenen bir firma ise, bunun her bölgede, bölgeye göre dilde hizmet vermeleri kendi yararlarına olacaktır. Gerçi bu tip temsilciliği kabul edenlerin karnını doyurabilirlerse..
açması doğrudur, Ama burda temsilcisi olmayan bir firmanın hindistanda türkçe olarak hizmet vermesi, akılları karıştırır?
Temsilci yoksa, demekki TÜRK'ler her işin içine giriyor :)
telefon ettiğimde Türkçe cevap verebilen ve sorunlarımı çözebilen biri karşıma çıkıyor...
zaten hosting firmaları ve genellikle web servisleri veren firmalarda aranan en büyük özellik bu, yani Destek Sistemi.. ancak güzel birşey taa Hindistandaki firma, telefon açtığım zaman benim konuştuğum dil ne ise o dilde Destek veriyor :) yoksa ben mi yanlış anladım? Yani siz Hindistanı değilde Türkiyedeki Temsilciliğini mi arıyorsunuz firmanın?
burada bir temsilcilikleri yok, ama telefon ettiğimde Türkçe cevap verebilen ve sorunlarımı çözebilen biri karşıma çıkıyor...
adam daha ne desin
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.