PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Yolsuzluk Arşivi

alico
16/06/2005, 18:36
Net da karşıma Çıktı Ordunun Tüm Yolsuzluklarından tutun her türlü envaya tüm yolsuzluk dosyaları na kadar baya geniş bir arşiv var.Doğruluğu tartışılır, meraklısına.

http://www.geocities.com/yolsuzluk2007/

Mingitau
16/06/2005, 18:46
tuvalet kağıdı üstüne baskı yapmak için iyi içerik...

BoraN
17/06/2005, 10:59
Bu bilgilerin doğruluğunu bilemem ama, zamanında benim rastlamış olduğum ufak tefek de olsa yolsuzluklar vardı. Görevden alınma ile sonuçlanmıştı.

Ancak yolsuzluğu belirlenemeyen nice şahıslar olduğuna eminim. TSK'nin bu konuda çok daha sert ve etkili adımlar atması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta bu yolsuzluklarda öğütülen yine bizim buğdayımız.

hiko
17/06/2005, 11:24
Hakikaten bu bilgilerin doğruluğuna inanmak güç, Fakat 2001-2-3 yılları arasındaki yolsuzlukları toplamışlar ki eğer gerçekse, Bayağı bir özenilmiş gibi geliyor..

Türkiyede bir çok yolsuzluğun olduğundan herkesin haberi var, ama
Bununla özellikle ilgilenenler kimlerdir? *ilginc*

Mingitau
17/06/2005, 11:49
Vallahi ben içeriğine "Karı kız peşinde alemden aleme koşarız" anlamındaki cümleler için değersiz dedim. Evet bayaa bi yolsuzluk oluyor ancak orduda karı kız peşinde alemden aleme koşulduğu için yolsuzluk oluyomuş gibi bir hava verilmeye çalışılmış. Türkiyenin ortalamasının pek üzerinde olacağını sanmıyorum oradaki yolsuzlukların, ki bana göre bir ele avuca gelir bir belediyenin kaldırım taşı harcamalarını incelesek daha büyük yolsuzluklar görülür gibime geliyor. Belediye kaldırım demişken, Balıkesir' in gurur kaynağı Kaldırım Sami' yi saygıyla anmak gerekiyor, şehir içi kaldırımlar dökülürken ve bir standardı yokken yeni parsellediği dağların su ve atık sistemlerinden önce kaldırım ve yollarının asfaltlarını yaptırtmıştı. Avrupa şehri olcaz nede olsa...

BoraN
17/06/2005, 20:56
Güzel lakap takılmış. Kaldırım Sami... Eski Karamürsel Belediye başkanlarından biri de bu kaldırım taşları ile ün yapmıştı zamanında. :)

Genellikle her belediye başkanı seçim zamanından önce şehir içinde kaldırım taşları yenilemesi yapar. Bir nevi seçim yatırımıdır bu. Tabi bu sırada kaldırım taşı satıcılarına da dikkat etmek gerekir ki, bunlar da genellikle belediye başkanlarının ahbaplarıdır. :)

cS
17/06/2005, 21:02
Tabi bu sırada kaldırım taşı satıcılarına da dikkat etmek gerekir ki, bunlar da genellikle belediye başkanlarının ahbaplarıdır. :)

e adam seçim yatırımı için birde para mı verecek? :p

BoraN
17/06/2005, 21:04
Hep bedava! Hep bedava! Olmaz ki ama canım!.... :iih:

gokhanweb
25/06/2006, 01:22
E herkes herşeyi biliyorda niye durum düzelmiyor. Demekki çok gaza gelen bi milletiz. Seçim zamanı gazı veriyorlar bizde hemen uçuyoz.

Ha bu arada seçimlerde programcılar içinde bi kaç vaad veren çıkar heralde artık. (Devrik ötesi cümle oldu. Kusura bakmayın backspace ve del çalışmıyo.)

Ansugo
26/06/2006, 00:28
E herkes herşeyi biliyorda niye durum düzelmiyor.

Ordu Türkiye Cumhuriyetinde bozulmamış yegane kurum ve totomuzun mümtaz savunucu (olarak herşeyi bizden iyi yapan) kurumu olduğu için durum düzeltilemiyor. Bir nevi görüpte görmezden geliniyor. Baz ulu burakratorler karisini kimseye peskes cekilmesine goz yummaz ama devlet malinin, halk malinin, halkin sermayesinin saga sola peskes cekilmesine ses cikarmaz. Cukka, indireganni, at cebe gibi terimler zaten bunun icin var. Keza soysuz, hırsız gibi kelimelerde bunun için olsa bile bu kelimeler sadece ekmek çalanı falan ifade edebilme kudretine haiz, böyle olaylar silsilesini kesinlikle ifade edemez, çapı küçük kalır.