Tam Sürümünü Görmek İçin : Ölüm İlanı
BERK dün gece bir rahatsızlığı yokken ani bir şekilde ölmeye karar vermiş ve ölmüştür. Cenazesi de bilinmeyen bir yere kaldırılmıştır.
Bundan sonra bu forumda yada başka bir yerde BERK nicki ile yazan çıkarsa o BERK bu BERK olmayacaktır.
Anlamayanlar için not (IQsu 50 nin üzerindekiler okumasın)
Bundan böyle BERK nicki ile (ve suan herhangi bir nick ile) herhangi bir yere herhangi bir şey yazmayacağım ve herhangi bir yerde bulunmayacağım.
// bir iki imla ve kelime yanlışı düzellttim, cenazesine saygısızlık olmasın.
realmusti
13/01/2003, 16:00
Ne oluyor yawff :confused:
vallahi bende bişiy anlamadım bişiyler konuşayım şu çocukla ne oluyor ne bitiyor bilelim...
???
Sana Börk mü diyelim ozaman?? :)
Neden aldın bu kararı?
Baglantiyi kesmek çin gelmiştim, ve baglantiyi kesmeden once son kez cevap yazip bir kac imla hatasini duzeltmek istedim (ölüler cevap verebilir mi? )
Sondan baslayalim
@ Huzeyfe, yemrenin yapacagi bisi yok, oluleri diriltemez ki?
@hmustak, bisi demene gerek yok, zaten bişi diyebileceğin bir kişi de olmayacak, kararı niye aldim? insan niye ölür? Hasta olduğu için ölmez! insan olduğu için ölürler belki? insan olmanın olmazsa olmazı olmak ölmek çünkü
@yemre, konusalim ama BERK olarak değil çünkü ölüler konuşamaz, yoksa telefonumu falan biliyon her zaman bekleriz...
@realmusti, bisi oldugu yok (biras önce okunan selayı duydun mu?)
Artık berk olmadığına göre hüseyin ciğim saat 12:34 gece yarısı günlerden artık Salı dostum cebini aradım ulaşılamıyor dedi neyse seninle bi ara uzun uzun konuşalım uğra bu aralar bana
terstokat
14/01/2003, 00:41
Allah rahmet eylesın BERK nickine.......
heh..yazık oldu gencecik BERKE...peki ya Zorro? o da mı öldü? :aglama:
realmusti
14/01/2003, 08:08
O okunan sela senin içindi demek.
Allah Rahmet Eylesin. :aglama:
Valla ya guzel avatardi zorro :)
Hüseyin öldüğüne çok üzüldüm dostum. herhalde internedin tadını birazda ölüp çıkarmaya karar verdin.
Predator
14/01/2003, 14:36
Preloading...
Orjinal mesajı gönderen BERK
insan olmanın olmazsa olmazı olmak ölmek çünkü
:rolleyes:
GoldenShot gibi oldu. Harika yazmışsın :)
Orjinal mesajı gönderen redial
reboot -t 259200
sanal olmanin en gusel tarafida bu herhal, diledigin zaman nickini shutdown 10 diye bi gusel kapativerebiliyon...
csharpnedir.com
15/01/2003, 05:30
Hele son bir kaç gün msn'de felan berk yerine ismin geçyiordu..
Neyse ölenle ölünmez..
Hadi hayırlısı..
Peki yeni nickin ne :D
:confused:
Orjinal mesajı gönderen BERK
BERK dün gece bir rahatsızlığı yokken ani bir şekilde ölmeye karar vermiş ve ölmüştür. Cenazesi de bilinmeyen bir yere kaldırılmıştır.
Bundan sonra bu forumda yada başka bir yerde BERK nicki ile yazan çıkarsa o BERK bu BERK olmayacaktır.
Anlamayanlar için not (IQsu 50 nin üzerindekiler okumasın)
Bundan böyle BERK nicki ile (ve suan herhangi bir nick ile) herhangi bir yere herhangi bir şey yazmayacağım ve herhangi bir yerde bulunmayacağım.
// bir iki imla ve kelime yanlışı düzellttim, cenazesine saygısızlık olmasın.
HÖNK :2:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.