Tam Sürümünü Görmek İçin : Hotmaikl'a DİKKAT
karavanabatu
15/06/2005, 13:20
Bir haber okumuştum.Haber googkle gibi adrese girildiğinde bilgisayara spywareları döşüyodu.dün gece yanlışlıkla www.hotmail.com yerine www.hotmaikl.com yazdım ve bilgisaayara spyware lar girdi.Sizi uyarim dedim...
İYİ GÜNLER
damdaki kemancı
15/06/2005, 16:04
ben tıkladım girişte cıkan oneriye evet dmeedikce hiçbirşey bulaşmıyor.
bunu yapan laz herhalde çünkü bu zeka başka kabilede yok :)
ah şu activeX'ler ah.. engelliyeyim diyorum tamamen activeX'leri firefox'dan bu sefer bazı haber arşivlerine girmem gerekiyor en kısa sürede activeX filter yazıcam :)
bu konu Türk webmasterların da ilgisini çekmiyor değil...
http://forum.iyinet.com/showthread.php?t=14394
karavanabatu
19/06/2005, 14:14
Uyarayım dedim.Dikkatli olun.Özellikle çok hızlı klavye kullanıcıları
Geçen de bana listemde olan bir hotmail adresinden güya mail gelmiş ama adres aynen şöyle : arkadasiminadresi@HOTMAL.com tabi insan ilk başta i'nin yokluğunu fark edemiyor. Allahtan linke tıklamadım yani.
Active x leri engelemek istiyosanız size tavsiyem counter spy adlı bir spyware yazılımı war onu kurmanızı tavsiye ediyorum yazılım microsoftun çıkartmış olduğu Mantispyware den daha önce çıktığı halde yazılımlar bire bir aynısı ve counter spy dedğim yazılımda active x denetimlerini kapatma yeteneğide yer alıyo sonuç şu dur ki microsoft bir hırsızlık daha yapmış ve yapmış olduğu hırsızlıkta active xleri unutmuş sanırım yazılımı indirip bi kurmanızı tavsiye ederim hiç bir farkı olmadığını hatta counter spy ' ın daha iyi olduğunu anlayacaksınız
microsoft zannedersem onu satın almıştı zaten hırsızlık falan değil yani...
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.