Tam Sürümünü Görmek İçin : gradient
mavikush
10/06/2005, 00:06
yorumlarınızı bekliyorum
iNFeRNuS
10/06/2005, 00:18
enteresan oLmu$.insanın doğaya karşı baş kaldırışını simgeleyen güzel bir çalışma kurtlarım :)
mavikush
10/06/2005, 00:20
yorumlaman için teşekkür ederim :)
Enteresan olmuş insanın içedönük imgelerini sömüren bir şizofreniye değinmişsin. Hööö :)
iNFeRNuS
10/06/2005, 00:40
Sahin demek ki sende bu çalışmanın daha çok zihinsel olarak neler uyandırdığını düşündün.Bende eleştirmen arkadaşlarla bu konuda tartışmalara girdim sanırım senin öznel yaklaşımın daha bir mantıklı. :)
Ben biliyordum birilerinin resim yorumlarından karakter tahlili yapacağını zaten. :)
mavikush
10/06/2005, 00:51
Sahin yorumuna hayran kaldım ben aslında emprizyonist ambiyansın etkileşimlerinden yararlanıp imgesel yaklaşımın derinliklerindeki refleksiyonların akisini bulmak istedim :p
çok sanatsalımdır :)
MoonbeaT
10/06/2005, 01:11
bu kadar yorumun üzerine ben susarım gözlerim konuşur yani, aslında resimde bir endişe var. ufak bir çocuk hapsolmuş karanlıklara, uzakta bir ışık görüyor ve ışıık o çocuğu kendine doğru çekiyor çocuk çekinerek gidiyor ışığa kendini bilmez... ewet ewt aynen ööle yani :D hoş olmuş tebrik ediyorum.
kubilay aka
10/06/2005, 01:54
ben cahelem anlamam öle art tan martan sürrealizm den pestmodernizimden impreesyonilizm den falan bildiğim şu ki mavikuş un kısa sürede biyük ilerleme kaydetmiş olamsıdır. go on
i wish to see your new work here
Şimdi baktımda sanki o çocuğu görür gibi oldum bende moonbeat :p
iNFeRNuS
10/06/2005, 11:10
Evet evet bende bir çocuk gördüm.Mavikush bir sonraki sergini bekliyoruz.
mavikush
10/06/2005, 12:45
:) teşekkürler kubicim bi sen anlıyosun beni :Pp
ALEXrunaway
10/06/2005, 13:37
bab içimi karartıyo böyle şeyler yahu.. . yokmu şöyle sanatın vanilya kokan taraflarından bi kaymak süzmesi.. .parmaklayıp parmaklayıp yesek..içsek büyüsek.. . hoplasak, zıplasak.. . çocuklar kaybolmasa.. insancıklar ne bu diye sormasa.. .ve bende buna bon bon şekerinin ambalajı olabilirmi ki diye bön bön bakmasam.. ne güzel olur hayat be... içimi açan şeyler içinde dış dünyanın kahve aramolı resmide fena olmamış.. tebrikler..
mavikush
11/06/2005, 04:48
buna da bi bakın aynı yöntemdir anlaşılacağı gibi :) :hiohahoha
Anaaa çocuğa bak...
Gördünüz mü ne hale gelmiş.
:)
Sana özendim bende aşağıdaki çalışmayı yaptım mavikush bakalım sen bu resmin içindekini görebilecek misin.
Eğer ki göremezsen aşağıdaki linke bakmadan önce yorumunu yaz ve sonra linke bak.
http://www.ceviz.net/index.php?case=article&id=454 (http://www.ceviz.net/index.php?case=article&id=454)
http://www.ceviz.net/ceviz_main/uploads/uye1/c8.jpg
mavikush
11/06/2005, 20:01
bende virtual abstractizm görüyorum burda :Pp
işin şakası buna benzer bi tutorial okumuştum ama yapmaya üşendim itiraf edeim
evet linke de baktım :) zaten ışıklı yazıdan gelerek bir çok şey üretilebilirdi ışıklı yazıyı burdan öğrendim :)
ayrıca distort kadar işime yarayan bişi de yok şu phoposhopta :Pp
iNFeRNuS
12/06/2005, 01:09
güzel sürrealist bir çalışma oLmı$.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.