Tam Sürümünü Görmek İçin : Deep Freeze Ile Ilgili Lütfen Yardim
interman
08/06/2005, 15:10
XP yüklü makinama deep freeze yükledim. Bilgisayar kapandı ve açıldı. Karışıma deep freze ile ilgili bir pencere çıktı ve kendiliğinden kapandı. Bana şifre falan sormadığı halde şimdi pasif hale getirmeye çalışıyorum fakat şifre istiyor.
Oysa ben hiç bir yere şifre girmemiştim. Lütfen yardım edin. Yoksa bu meretin ilk başlangıç şifresi gibi bir şey mi var
wooodini
08/06/2005, 20:29
cep telefonlarındaki gibi 00000 1234 12345 olabilir bi dene istersen
Deep Freezee yeniden yüklemeyi dene
ozlermucahit
25/06/2005, 19:17
SELAM DOSTUM BU MELET ACAYIP İPTAL ETMEK İÇİN ctrl+alt+shift+F6 tusuna bas parola girebilecegin pencere cıkar parolaya 1234 yaz ayarlarına girebilirsin sana kolay gelsın ozlermucahit@hotmail.com bana ulasabilirsin yapamazsan
SELAM DOSTUM BU MELET ACAYIP İPTAL ETMEK İÇİN ctrl+alt+shift+F6 tusuna bas parola girebilecegin pencere cıkar parolaya 1234 yaz ayarlarına girebilirsin sana kolay gelsın ozlermucahit@hotmail.com bana ulasabilirsin yapamazsan
dostum deep reez sifresi yok sifre kısmında direk enter yani bir sey yazma girer
deepfreeze ilk kurduğunda ve bilgisayar açıldığında sana şifre ve doğrulama ekranı getirir.
buraya şifreni yazar kaydedersin.
ama hiç bir şifre yazmaz ve panel belli bir süre sonra kapanırsa şifresiz şekilde çalışmaya devam eder.
sonrasında iptal etmek için ctrl+alt+shift+f6 ya da shifte basılı tutarak programın iconu üzerine şifrt tıklarsın. gelen şifre ekranına hiç bir şey girmeden entere bas.
sonrasına kendine bir şifre belirle.
hepsi bu kadar kolay gelsin
şifre alanına hiç bişi yazmadan ok de menü açıllacak ve şifre isteyecek şifreni verir ve pasif duruma düşürebilir pasif duruma düşürdükten sonra uninstall edebilirsin kendi setupu ile uninstall oluyor
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.