Tam Sürümünü Görmek İçin : bir java sitesi
Black_Boyss
10/01/2003, 02:14
http://javascript.internet.com/
java dedimmiakansular durur :)
terstokat
10/01/2003, 03:20
:super:
muharrem_tac
14/01/2003, 20:21
Evet JAVA denildi mi akan sular durur ama javascript dedildiği zaman biraz durmak lazım.Malum her gözatıcının DOM'u aynı değil.Artı mobil aygıtlar da var.
Eskiden, medrese zamanı, o zamanki öğrenciler de bizden farklı olmayıp, dersi kaynatmak istedikleri zaman müderrise, “Hocam; hangi velinin kızını dağda kurt yedi?” diye sorarlarmış. Hoca da başlarmış anlatmaya: “Bir kere veli değil, nebi idi; dağda değil çölde idi; kızı değil, oğlu idi. Kurt demedi, ‘Yedi!’ dediler..” dermiş.
Son bir yıldır en sık karşılaştığım soru: “Web siteme veya filanca sayfama bir Java koydum; ama çalışmıyor! Bir bakar mısınız?” Müderrisin hesabı, bu soruyu baştan yanıtlasak iyi olacak:
Bir kere Java değil, Javascript. Çalışmıyor değil, sayfada bu Script’i çalıştıracak olay ya da komut yok! *
--------------------------------
*Hakki Ocal, Javascript Kitabi
;)
Black_Boyss
17/01/2003, 09:06
:D :cool:
ben genel yazı dilinde java diyorum aslı javascript ama kim yazacak cok uzun be:aglama:
jscript desen oda olmayacak yaa :)
muharrem_tac
18/01/2003, 20:52
JavaScript için Bülent Boz 'un meşhur www.bboz.nom.tr sitesi vardı bir zamanlar.Onu hatırladım şimdi.Sitede o güzel örneklerin biri bile kalmamış.Misyonu www.javasayfasi.com devraldı.
Black_Boyss
19/01/2003, 04:37
:super:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.