Tam Sürümünü Görmek İçin : Ben bu geometriyi ne yapcam ya...
Arkadaşler çok dertliyim Geometriden ikmale kaldım. Bu demek oluyor ki yazın bile ders çalışmak zorundayım. :aglama: :aglama:
cappytoi
07/06/2005, 16:52
yazık olmuş üzüldüm... ee ama çalışmak lzım geometriye çoook.
Geometri en çok sevdiğim dersti. O yüzden hiç zorlanmadım belki tavsiye olmaz ama ben yapamadığım geometri sorularını bir sayfa boyutunda tükenmez kalemle çizer sonra çözene
kadar uğraşırdım bazen 1 saat bile sürmüştür. O yüzdendir herhalde OSS de full yapmıştım :)
Yahu ilk dönem 5 ikinci dönem 1 bir hafta çalıştım 70 almam lazımdı 60 küsürlerde kaldım. Çalışmamış olsam içim yanmıycak yahu.
Ayrıca bu okula gelmeden önce LGS'de mat. fen. full yapmıştım.
ÖSS'de korktuğum tek zımbırtı :).Matematiği fule yakın yaparken geometriden 10 neti bul(a)mamak koyuyor adama :)
geometri sadece bilgilerin ve özelliklerin hepsini bilmekle olmaz.
geometri sadece bilgilerin ve özelliklerin hepsini bilmekle olmaz.
+1
sınavdan önce aynı örneği çatır çutur yardımsız yaparken sınavda apışıp kaldım yahu. Görmeyince yapılmıyor meret sorular.
geometri için cok soru cozup sekli tanımak lazım derler hocalar. dogru da söylerler bence.
yaw yok mu şöyle guzel bir kaç tane 3 yıldızlı geometri sorusu.
sorunda çozelim jimnastik yapalım.
+
saati 15 dolar + KDVden online geometri dersi verilir. :D
Kaşınıyoz ya şimdi tubitak.gov 'a girip geçen senelerde çıkmış bir iki yazıyımda aklınız başınıza gelsin.
------------
@alper: sanırım dediğin gibi çok soru çözmememden kaynaklanıyor.
-----------
Bu arada bu ne ya herkes ÖSS ci mi yahu? Neyse benim lise-3'e olmama rağmen öss derdim yok. :4: Benim üniversitem hazır yeter ki sınıfı geçiyim.
sinanonur
07/06/2005, 22:30
geometri zevklidir ya... Ama kattiyen monoton bir hocandan dinlememek gerekir bir kabusa dönüşebilir. Aslında n kadar da eğlenceli olabiliyor.... Ben geometriyi severim şahsen. Hala ortalıkta gördüğüm geometri sorularına dadanıyorum.
Bizim bir hocamız vardı össye hazırlanırken.Belli başlı formüller vardır. Onları da sadece işimizi hızlandırdığı için ezberliyoruz diyordu. Bahsettiği formüller de pisagor teoremi gibi şeylerden başkası değildi...
Benzerlik gayet önemli. Bazı temelleri kapınca ve işe bakış açısını doğru yakalayınca iş kolay. Kendiliğinden geliyor. Geometriden korkmayın. Onu sevin... Ki o da sizi sevsin ;)
ooo sisnanonur sen de mi geldin buralara? :super:
sinanonur
08/06/2005, 10:22
ben aslında buralardayım. Bi süredir uzaktan takipteydim. Yaziim dedim :)
Ben eski kayıtım yoksa bakmayın yeni cevizci dediğine :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.