PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Google' a 2 yıldır kayıtlı sitem çıkmamaya başladı

baros
07/06/2005, 04:16
sitem yaklaşık 2 yıldır türkiyedeki bir sunucudaydı... bu site, anahtar kelimelerde google' da ilk sayfada ve hep ilk 10da çıkıyordu ancak sitemi yurtdışındaki bir sunucuya taşıyınca bırakın google' da ilk sayfada çıkmayı önbelleğe bile almıyor artık... sitemin adını yazıyorum onu bile bulamıyor

bu konuda ne yapmam gerekir bilen var mı???

cS
07/06/2005, 11:31
Dava aç..

indream
07/06/2005, 16:42
url ni verirsen kontrol edebiliriz.

ban, ölü link, revisit zamanı vs. gibi etkenlerden olabilir.

baros
07/06/2005, 18:43
birşey duymuştum google indexlemesi için bu nekadar doğru bilemiyorum ama sayfaların linklerinde "&id" bulunursa (http://siteismi.com/sayfa&id gibi) veya sayfalarda include varsa indexlemiyor diye bununla bir alakası olabilir mi??

çünkü meta tagları kontrol ettirdim tamamiyle arama motorlarına uygun durumda, spam olarak algılayabilecek değerler yok metalarımda...

nasıl kontrol ediyorsun, söylemen mümkün mü? bir site aracılığı ile mi?

indream
07/06/2005, 19:00
sakın adresini falan verme artık kontrol bile etmeyeceğim, umarım yardımcı olur birileri.

baros
07/06/2005, 19:23
belli ki vermek istemiyorum niye sorun yapıp kontrol etmeyeceğim triplerine giriyorsun ki...

ne kompleksli insansın, aman sakın yardım edeyim deme senin muhteşem dehan boşa gider sonra, hey allahım yaa... ne garip insanlarla karşılaşacağım daha

derdimi anlatmışım uzun uzadıya, hem sen hemde yukarıdaki arkadaş madem yardımcı olmayacaksınız yazmayın boşuna buraya cevap, yardım etmek isteyenler sizin anlamsız sataşmalarınızdan yaşanan tartışmalar yüzünde3n yazmak istemiyor sonra...

cS
07/06/2005, 19:25
baros: birşey alman için bakkala ne alacağını söylemen gerek..

indream: aaa seninde bilmen gerek çok ayıp etmişssin.. sen bir ara müneccimlik yapıyordun :) formunda değilsin galiba :)

baros
07/06/2005, 19:29
dostum bu işin çözümü için illa web adresime ne ihtiyaç var onu çözemedim daha, belli ki bir adresten bakacaksınız,

yazın o adresi o zaman paylaşın bizimle beni gibi sorunu olanlar yararlansın, "ben bileyim başkası bilmesi bana sorulsun ben hallederimle" olmaz bu işler

Yns
07/06/2005, 19:31
wLy cs'mi oldu bu seferde ?

baros
07/06/2005, 19:32
neyse tamam istemiyorum yardım sağolun...

arkadaşlar yardım isteyenlere böyle davranacaksa işimiz var

cS
07/06/2005, 19:42
baros: kızmana gerek yok dostum sorununu açıkça anlatmadığınızı anlatmaya çalıştım size..

indream
07/06/2005, 21:30
doktor bey benim biryerim ağrıyor ???

böyle bir terim varmı ya ?

sizin için bir websitesi yapıyorum içinde salıncaklar olan.

cappytoi
07/06/2005, 23:01
ortalık çok gergin son zamanlarda...

mesutytu
08/06/2005, 01:58
valla enteresan bir arkadaş adres vermiyor öteki adres yok diye yardım etmek istemiyor kim haklı bilmem...
Yardımı olurmu bilmem ama:
include ve ?id= gibi index.php ye bağlı dosyalarda bir problem yaşamıyorum. google yahoo, msn hepsinde listeleniyor site. mambo cms kullanıyorum.

apo269
08/06/2005, 10:12
dostum senin yerinde olsaydım google a şöyle 1 milyon dolarlık esaslı bir dava açardım

mkarabulut
08/06/2005, 10:48
Bence konuyu açan arkadaş haklı. Verdiği bilgiler ışığında yardım etmek isteyen etsin etmek istemeyen etmesin. Ne diye çıkış yapılıyor anlamıyorum.

Forum bazen çok gerici oluyor....

HunTER
08/06/2005, 11:54
Sanırım sorun duzelmıs,
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=futbol&btnG=Ara&meta=lr%3Dlang_tr

pigeontechs
11/06/2005, 13:01
zamanla tekrar listeler.. beklemek gerek..

Monarch
11/06/2005, 13:29
birşey duymuştum google indexlemesi için bu nekadar doğru bilemiyorum ama sayfaların linklerinde "&id" bulunursa (http://siteismi.com/sayfa&id gibi) veya sayfalarda include varsa indexlemiyor diye bununla bir alakası olabilir mi??

çünkü meta tagları kontrol ettirdim tamamiyle arama motorlarına uygun durumda, spam olarak algılayabilecek değerler yok metalarımda...

nasıl kontrol ediyorsun, söylemen mümkün mü? bir site aracılığı ile mi?

google search bara: "site:www.siteismin.com" şeklinde arama yaptır.
eğer sitenle ilgili hiçbir sayfa gelmiyorsa siten banlanmıştır bunun nedeni çok fazla site submit isteği olabilir...

google da sitenin listelenmesi için senin kayıt ettirmene gerek yok az ve öz bir title ve siteyle ilgili simple keywords ler siteni google da listelettirir...