Tam Sürümünü Görmek İçin : Javascript'leri göremiyorum!
DüşünenCeset
04/06/2005, 22:12
Arkadaşlar IE ve Firefox, hiçbiri javascript'leri göstermiyor. Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Ayrıca Internet Ayarları/Gelişmiş'te Java sekmesi gözükmüyor.. Please HELP!
Sp2 kurulumu?
Eğer kuruluysa explorer ın üst kısmında sarı bi pencere çıkar ufak geniş bişey ona tıkla en üstteki seçeneği seç
DüşünenCeset
04/06/2005, 22:54
SP2 yok..
wooodini
08/06/2005, 20:41
sp2 gerek olmaması lazım. yoksa 98 kullanırken de mi sp2 yüklemeliydik??? o zaman görünüodu hafızanızı tazelerseniz... tam bilmiorum ama sp2 ile alaka olmamalı
DüşünenCeset
01/07/2005, 02:26
Artık Java VM sekmesi var, ordaki 3 seçenek de işaretli ama hala javascriptler gözükmüyor. Hiç bu sorunu yaşayan biri yok mu arkadaşlar?
TIRTIL_39
01/07/2005, 07:04
Yav java sanal makinası ile javascriptin ne alakası var :)
DüşünenCeset
10/07/2005, 02:42
Arkadaşlar şunu farkettim, mesela;
<script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://m1.nedstatbasic.net/basic.js">
Nedstat'ın bu kodundaki gibi js uzantılı bi dosyadan bahsediliyosa, bu javascriptleri göremiyorum..
Ama sadece <script language="JavaScript" type="text/javascript"> şeklinde javascriptleri görebiliyorum.
Yani sorun uzaktaki .js uzantılı dosyalarda..
Yardımlarınızı bekliyorum, boşu boşuna format atmak istemiyorum, saygılar..
Aynı sorun bi hafta öncesine kadar bendede vardı. Gmail'e filan giremez olmuştum mesela. Format attım kurtuldum :)
www.java.com dan jvm yi tekrar yüklemeyi dene. belki düzelebilir.
DüşünenCeset
10/07/2005, 21:37
Ben gmaile girebiliyorum. java yı yükledim sorun hala devam ediyor, kafayı yicem..
Durum çubuğunda şu hata var:
Bitti, ancak sayfada hatalar oluştu.
Tıklıyorum uyarı simgesini, şu hata;
Bu web sayfasındaki bazı sorunlar, düzgün çalışmasını veya görüntülenmesini engelleyebilir...
Hata : Nesne bekleniyor
Kod : 0
Alper ÜZGEÇ
10/07/2005, 21:47
Kullandığın antivirüs,firewall programlarındaki ayarlarına ve ie ayarlarına dikkat et. özellikle 3rd party yazılımlar js dosyalarını engelleme ihtimali kuvvetli.Antivirüs e fln dikkat et. Ayrıca pop-up olarak çıkıyor ya bazen, ".js yüklemeye çalışıyor, izin veriyormusunuz?" diye, eğer hayır a bastıysan ve tercihi anımsa ya bastıysan hiçbir js yi yüklemiyor olabilir.
DüşünenCeset
10/07/2005, 22:07
Kullandığın antivirüs,firewall programlarındaki ayarlarına ve ie ayarlarına dikkat et. özellikle 3rd party yazılımlar js dosyalarını engelleme ihtimali kuvvetli.Antivirüs e fln dikkat et. Ayrıca pop-up olarak çıkıyor ya bazen, ".js yüklemeye çalışıyor, izin veriyormusunuz?" diye, eğer hayır a bastıysan ve tercihi anımsa ya bastıysan hiçbir js yi yüklemiyor olabilir.
Eğer hayıra bastıysam bunu nasıl geri alabilirim?
*.js uzantılı dosyanın içinde <script> tanımlaması varsa da kod hata verebilir. @Alper Üzgeç'in cevabı da mantıklı...
Alper ÜZGEÇ
11/07/2005, 19:28
Eğer hayıra bastıysam bunu nasıl geri alabilirim?
Bu kullandığın programa göre değişir, biraz kurcalarsan bulabilirsin aslında, yani hep advanced settings bölümleri fln olur ya, yada script bloking fln. oraları kurcalamalsn biraz.Ben antiv. kullanmıyorum o yüzden tam cevap veremiyorum ama eğer sorun burdaysa bulursun.
İyi çalışmalar
DüşünenCeset
13/07/2005, 00:57
Kaspersky 5.0.372 pro
GiantAntiSpy 1.0.288
ZoneAlarm 5.5.094 pro
hepsini devre dışı bırakıyorum gene olmuyor..
Birşeyin daha farkına vardım;
Denetim Masası/Program EkleKaldır/Program Erişim ve Varsayılanlarını Ayarla
sekmesinde:
"Varsayılan bir Java için sanal makine seç"in altındaki
"Bu programa erişimi etkinleştir" kutucuğunu işaretliyemiyorum. Daha doğrusu işaretliyorum ama tekrar açtığımda yine işaretlenmemiş gözüküyor.
Internet Ayarları/Gelişmiş de Microsoft VM ve Java Sun sekmelerindeki tüm linkler işaretli durumda..
Sanıyorum bu bilgisayar illeti format atmadan kullanılamıyor.. 1 senedir atmıyorum..
selami_32
13/07/2005, 08:41
bütün antivirüslerini kaldır arkadaşların dediği gibi büyük ihtimalle onların script engelleme sistemleri yapıyordur. bir de öyle dene. devre dışı bırakınca çoğunlukla bazı engellemeler devam ediyor. java vm ile javascriptin ilgisi olmaz.
saygılar.
DüşünenCeset
13/07/2005, 16:43
Antivirüsü firewall'u antispyware'i hepsini kaldırdım, yine sonuç alamadım.
Köklü bir soruna benziyor, regedit'ten bişeyler yapılabilir mi? Bilen arkadaş var mı?
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.