Tam Sürümünü Görmek İçin : Hipnoz Için Yardim
galaxy1453
04/06/2005, 20:19
Lisedeyken arkadasımda bir kitap vardı.Topladı bizi içimizden bi gönüllü istedi.Bir arkadas cıktı ve gönüllü oldu.Seni hipnoz yapcam dedi.Hiçbirimiz inanmadık.Eline bir kolye aldı ve cocugu 2 dakika içinde uyuttu.Sonra istediginiz soruyu sorun dedi.Bizde sorduk ve istenilen herseyin cevabını veriyodu.O dönemde fazla ciddiye almamıstım.Şimdi o lisedeki arkadası göremiyorum malum uzun yıllar gecti.Su an nasıl hipnoz yapıldıgı konusu bana gercekten lazım.Nişanlım depresyonda ne yapıldıysa sebebini söylemiyo.Doktora gitmeyi kabul etmiyo.Ne olduysa son 1 ay içinde oldu.Benden sıkıldıgını ve bu yüzden böyle davrandıgını düşündüm basta.Ona sorun bu ise ayrılabiliriz dedim.Oda bana ondan ayrılırsam intihar edecegini söyledi.Sorunun ne oldugunu bilirsem yardım etmem kolaylasır.Konu hakkında bilgisi olan buraya yazsın yada msn: galaxy1453@hotmail.com tesekkür ederim...
Hipnoz yerine bir psikoloğa gitmesi için ikna etmeye çalışın bence. Zaten söylemişsiniz, yardım almayı reddediyor diye. Neden hipnoz edilmeye razı olsun ki?
Tavsiyem, daha fazla ilgi göstermeniz (abartmadan tabiki) ve bu durumu can sıkacak biçimde sürekli olarak ortaya çıkartmamanız ve hatta ima edebilecek hareketlerden dahi uzak durmanızdır. Belli ki (varsa) sorununu kendisi halletmek istiyor. Biraz rahat bırakmakta fayda var.
Eğer gerçekten kendi başına çözemeyeceği bir sorunu varsa, zamanla bundan haberiniz olacaktır.
galaxy1453
05/06/2005, 00:01
Sanırım bir hastalıgı var.Kimseyle paylasmak istemiyo ve kendisi cözmek istiyo.gec kalcagımızdan korkuyorum.Ona hipnozu tavsiye ettim kabul etmedi baska birinin yapcak olmasını kabul etmedi.Ben yaparsam kabul edermisin diye sordum evet dedi.Hipnozda sorununu nasıl olsa anlıycam neden şimdi söylemiyosun dedigimde ise sorunum yok diye ve konuyu kapatıyo.üstünede gidemiyorum.
arkadaşım durum çok ilginç. Bir hastalığı sorunu olsa bunu ilk önce seninle paylaşması gerekir ve nişanlısınız paylaşırda bence. senin öğrenince vereceğin tepkiden korkuyor olabilir. Senin davranıslarından dolayı vereceğin tepkiyi bilio ve korkuyo olabilir. sensiz yapamaz ama sana söylesede hersey biter endişesiyle böyle davranıyordur... bence onu sahil kenarlarına beraber kalabileceğiniz ve onun kendisini rahat hissedeceği ve sana sorunlarını rahatlıkla anlatabileceği bi yere götür. bi süre onu ruhen rahatlat. kendini rahatlamış ve seninle sorununu paylaşabileceğini hissettiği an sana anlatır.
Sadece tavsiye bi dene istersen....
Uzman denetimi olmadan yapılacak bu tür eylemler çok kötü sonuçlar doğurabilir.
hayaldi_belki
06/06/2005, 14:52
nisaniniz sizden ilgi bekliyor beyefendi.Eger ona ilgisiz davrandiginizi dusunuyorsa ondan boyle davraniyordur.Bence gayet sagliklidir.Kendinize de ona da ii bakin.Mutlu olun.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.