PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Geri dönüşüm kutusundan geri alma

euro1299
04/06/2005, 19:59
Bu konuda bek bilgim yok ama geri dönüşüm kutusundan sildiğimiz dosyalara nasıl ulaşabiliriz??lütfen yardım eder misiniz?

alper
04/06/2005, 23:55
"file recovery" olarak aratırsan pek çok yazılım bulabilirsin. herhangi biri işine yarayacaktır. fakat sildigin dosyaları kurtarabilmen için harddiskin o bölümüne yeniden bir şeyler yazılmamış olması gerekir.

Mr_MOON
05/06/2005, 00:32
Başlat > Yardım ve Destek > Sağ alt köşede Sistem geri yükleme var tıkla bilgisayarını geçmiş bi zamana geri yükle olmadı alperin dediği gibi bi çok sistem geri yükleme yazılımı var GoBack i Tavsiye ederim ama windowstaki de yetio

euro1299
05/06/2005, 01:02
sistem geri yükleme ne kadar işe yarayacak bilemiyorum çünkü dün oldu ve sildiklerim digitaldeki resimlerdi ve değerliydi.aslında silmemiştim cd ye kopyalıdım ama dosylar hata veriyor:(kötü oldu.
bu arada file scavenger3.0 diye bir program indirdim şuan aratıyorum.

Mr_MOON
06/06/2005, 02:31
Eğer kısa bi zaman önceyse windowstaki halleder tek yapman gereken Sildiğinden daha önce bi tarihe geri yükle o kadat ;)
Bu güne kadar kendi bilgisayarımda sistem geri yükleme programı kullanmadım ama okulda kullandığımız için GoBack i Tavsiye ediyom ama ev bilgisayarlarında gerek yok

wooodini
08/06/2005, 20:39
sistem geri yükleme kullanıcı dosyalarını geri yüklemez.. windows ayarlarını regedit falan bunları geri yükler... file recovery kullan