Tam Sürümünü Görmek İçin : Geri dönüşüm kutusundan geri alma
euro1299
04/06/2005, 19:59
Bu konuda bek bilgim yok ama geri dönüşüm kutusundan sildiğimiz dosyalara nasıl ulaşabiliriz??lütfen yardım eder misiniz?
"file recovery" olarak aratırsan pek çok yazılım bulabilirsin. herhangi biri işine yarayacaktır. fakat sildigin dosyaları kurtarabilmen için harddiskin o bölümüne yeniden bir şeyler yazılmamış olması gerekir.
Başlat > Yardım ve Destek > Sağ alt köşede Sistem geri yükleme var tıkla bilgisayarını geçmiş bi zamana geri yükle olmadı alperin dediği gibi bi çok sistem geri yükleme yazılımı var GoBack i Tavsiye ederim ama windowstaki de yetio
euro1299
05/06/2005, 01:02
sistem geri yükleme ne kadar işe yarayacak bilemiyorum çünkü dün oldu ve sildiklerim digitaldeki resimlerdi ve değerliydi.aslında silmemiştim cd ye kopyalıdım ama dosylar hata veriyor:(kötü oldu.
bu arada file scavenger3.0 diye bir program indirdim şuan aratıyorum.
Eğer kısa bi zaman önceyse windowstaki halleder tek yapman gereken Sildiğinden daha önce bi tarihe geri yükle o kadat ;)
Bu güne kadar kendi bilgisayarımda sistem geri yükleme programı kullanmadım ama okulda kullandığımız için GoBack i Tavsiye ediyom ama ev bilgisayarlarında gerek yok
wooodini
08/06/2005, 20:39
sistem geri yükleme kullanıcı dosyalarını geri yüklemez.. windows ayarlarını regedit falan bunları geri yükler... file recovery kullan
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.