Tam Sürümünü Görmek İçin : Pay Pal
Merhaba Arkadaşlar!
Pay Pal Sitesinde kendime hesab açtım ve hesabima para yatırıldı,ama bir sorunum var parayi alamiyorum.Paypal sadece amerikadaki bankalara o parayi transfer ediyor.Pay pal'ı kulanan varsa lütfen yardımcı olsun,nasıl ben o parayi kendi hesabıma aktırabilirim.Amerika da hangi bankadan internet üzerinden hesab açabilirim v.s. Lütfen bilen biri varsa net bilgi versin.Ne yapmam gerekiyor.
Şimdiden Teşekkürler.
Katya.
cimbom93
04/06/2005, 13:34
Bak kesin bir bilgim yok ama;
sanırım amerika daki bankalardan türk bankalarına paypal komutu ile havale edebiliyorsun..
PayPal aslında yabancı host almak için çok yararlı ama parnın direkt eline geçmesi biraz zor...
Saygılar
cappytoi
04/06/2005, 14:23
benim bilgim paypaldaki paranı türkiyedeki hesabına alabilmen için yapabileceğin tek şey yurt dışından güvenilir biri bulup ona para transferini yaptırmak. bu işi komisyonla yapanlar var. yanlış hatırlamıyorsam iyinet forumda referxchange var o bu işi yapıyor olmalı...
Merhaba Arkadaşlar!
Pay Pal Sitesinde kendime hesab açtım ve hesabima para yatırıldı,ama bir sorunum var parayi alamiyorum.Paypal sadece amerikadaki bankalara o parayi transfer ediyor.Pay pal'ı kulanan varsa lütfen yardımcı olsun,nasıl ben o parayi kendi hesabıma aktırabilirim.Amerika da hangi bankadan internet üzerinden hesab açabilirim v.s. Lütfen bilen biri varsa net bilgi versin.Ne yapmam gerekiyor.
Şimdiden Teşekkürler.
Katya.
paypal Türk bankalarına ödeme yapmıyor...
paranı Amerika yada bi Avrupa ülkesinden aracı ile getirebilirsin fakat kırpıla kırpıla gelir...
ben genelde godaddy.com dan domain almak için kullanıyorum paypalı.. internette alışveriş için ideal :yildiz:
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.