Tam Sürümünü Görmek İçin : Corelde Opacity özelliği var mı?
blackhawk
01/06/2005, 20:03
Corelde Layer kullanabiliyor muyuz? Kullanabiliyorsak Layerların transparan özelliği var mı? Ya da nesnelerin Opacity özelliği var mı? Varsa bu değeri nasıl değiştiriyoruz?
kubilay aka
01/06/2005, 20:47
her ikiside var
kubilay aka
01/06/2005, 20:50
yalnız opacity nesnelere verebiliyorsun
kubilay aka
01/06/2005, 21:10
detaylı bilgi eklerde. yalnız interactive transparency toll u kullanırken aynı zamanda propoty bar ın açık olmasına dikkat et
friendliness
07/06/2005, 14:43
freehand de corel de olduğu gibi en ini verdiğinde bi objenin otomatik olarak boyunu da veren bi komut var mı yok heralde ben bukamadım bulan varsa beklerim saygılar
ellerine sağlık bunu öğrendiğim iyi oldu
freehand de corel de olduğu gibi en ini verdiğinde bi objenin otomatik olarak boyunu da veren bi komut var mı yok heralde ben bukamadım bulan varsa beklerim saygılar
arkadaşım yok bilerek koymamışlar :P biraz geç oldu ama oldu :)
flasha koymuşlar freehand de koymamışlar plugin olarak belki vardır onu araştırmadım ama yok scaleden % olarak büyütebiliyorsun.
tarzan45
07/06/2006, 19:11
corelde bir resme de opacity verebilirsiniz. Ama üstüne bi beyaz box yada resmin şeklini yapıp o şekle opacity vermeniz yeterli. Bir de opacity verdiğiniz nesneyle işiniz bitince kendisini bitmap'e çevirmeniz şiddetle tavsiye olunur. Aksi halde bilgisayarı çok kasar, dosya üzerinde çalışmak eziyet haline gelebilir.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.