Tam Sürümünü Görmek İçin : Acil!!!Bilgisayara işletim sistemi kurulamıyor...
Herkese merhaba, dün bilgisayarıma hafiften ayağım çarptı. Sonra ekran dondu. Bende restart yaptım fakat açılamadı. "system32\Drivers\pci.sys" hatası verdi. Onarma yapmak için açılan menüden r yapınız diyordu. Onarmak biyana windowsu yeniden dahi kuramıyorum. Cd den kur yapınca donanım yapılandırması inceleniyor dedikten sonra "Beklenmeyen <0> hatası oluştu. Satır 1773 dosyad:\xpsprt\base\boot\setup\arcd." hatası ekrana çıkıyor ve devam edemiyorum. Sizce tekrar Xp yi nasıl kurabilirim. Bence sorun HDD'de ve değiştirilmesi gerekebilir, siz ne dersiniz? Lütfen yorumlarıızı bekliyorum....
selami_32
02/06/2005, 12:04
anakartta takılı olan kartları sök tak belki düzelir. anakartın kasaya değmediğinden emin ol.
saygılar.
bcaliskan
02/06/2005, 13:35
Merhaba,
Ayak çarpması ve ekran donması donanım ile ilgili olduğunu gösterir gibi. Ben ce öncelikle varsa ekran kartı ile başlayarak kartlaı sök tak. PCI ise yer değişikliği yapabiliyosan yap.
Bazı cd ler kurulumda hata verebiliyor. Başka bir cd den dene.
Ama büyük ihtimalle kartlrın anakarta takılması ile ilgili donanımsal bir sorun.
Kolay Gelsin
Arkadaşlar hepinize yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Sorunu bulduk. Son eklediğim RAM de sorun varmış. Onu çıkarınca herşey düzeldi ve Windows XPyi yeniden yükledim ama harddiskimde ki 2. kısım yani D bölümü silindi. Şuan harddiskim tek parça. Hepinize iyi çalışmalar.
Yardımlaşma ne kadar güzel...
Bence bilgisayardaki bütün kartları sök ve tekrar tak kabloların hepsini de kontrol et düzelecektir
kontrol et düzelecektir
zaten düzelmiş sorunu :)
wooodini
08/06/2005, 20:25
demekki tekme atnca bozulmamış :??
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.