Tam Sürümünü Görmek İçin : gece kuşlarına slm
kes_demet
30/05/2005, 01:58
:hey: Görsel tasarımla ilgilenen iç mimarlık öğrencisiyim :rolleyes: photoshop 7.0 ve 6.0 GE programlarını devianart ve dijitalart çalışmalarını öğrenebilmek için kullanıyorum bana yardımcı olabilecek başka programlar neler? :melek:
kubilay aka
30/05/2005, 02:12
adobe illustrator, freehand, corell draw, corel designer, 3d max,
photoshop a alternatif diye adı psp mi photopaint mi ne o tarz bir iki ucuz program var ama phoshop tabiki bu işin 1 numarası yeni creative suite cs2 ile fiyatıda aşağıya çektiler zaten (photoshop cs2 de bayağı hoş olmuz biraz yavaş olmasa)
kes_demet
30/05/2005, 02:27
Üyelerin profillerini bilmiyorum, tasarımcısın herhalde umarım bu programları bulurum ve çiziktirdiklerimi eleştiri yapılabilecek boyuta getirebilirim.İlgilendiğin için teşekkürler
ALEXrunaway
30/05/2005, 07:15
olur olur.. her şey zamanla daha güzel olur.. iki gündür uyumuyorum.. . uyuyamıyorum... uykum yok.....çıldıracağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... ... corel designerle başla derim.. .
Valla ben photoshop la başladım hala onunla devam ediyorum.O benim aşkım :D..Şiddetle tavsiye ederim.
Üyelerin profillerini bilmiyorum, tasarımcısın herhalde umarım bu programları bulurum ve çiziktirdiklerimi eleştiri yapılabilecek boyuta getirebilirim.İlgilendiğin için teşekkürler
Siz takıldığınız yerleri ve ürettiğiniz çalışmaları burada yoruma açtığınızda konuyla ilgili kişiler sizi yönlendireceklerdir. Bundan emin olabilirsiniz.
Hoşgeldiniz.
theskull
30/05/2005, 09:36
en büyük photoshop naşka büyük yok :)
ALEXrunaway
30/05/2005, 09:50
bi masal kitabımı alsam ne yapsam.. .animasyondan anlayan varsa şöyle bi zıplayan hoplayan bi kaç yüz bin tane allahsız koyun çizsin bana ya.. .
vector çizgisinin ucunu kaybetmemek için adama akıllı bi el atamadık şu ps'ye.. . ps pisi.. forza pc pisi..
kubilay aka
30/05/2005, 10:19
ya alex kardeş ps vin yeri ayrı vektörel in yeri ayrı.her ps de olabiliyomu yani
ALEXrunaway
30/05/2005, 10:44
kub.aka.. senin dediğinin aksini iddia etmedim ki ben.. . tabi bitmap ayrı, vector ayrı olay.. . ben alışmışım digitizer üzerinde çalışmaya.. . onu bıraktık pc de ps yine ters geliyo.. . az buçuk anladığım vardır ancak söz düşecek kadar değil.. .
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.