PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Isletim Sistemlerini yutmak istiyorum:)

Alpi
29/05/2005, 23:24
Selamun aleyküm abiler/ustalar,

ben Programlama dillerini (web VE yazilim) ögrenmek istiyorum ama ondan önce Windows,Unix, Linuxu A dan Z e hatda X e :melek: (fazla abartmak istemiyorumda normal bi kullanicidan fazla bilgim olmasini istiyorum yani) kadar ögrenmek istiyorum... Internet alemine pek takilamiyom okul yüzünden onun icin internet linkleri yerine Kitap , Cd diger material tercihimdir :s008: !

Programlamadan ve Sistemlerden sonra sayenizde Web Tasarimada kafa yoracam (Photoshop, Flash vs.).

Yardimlarinizi bekliyorum insallah sayenizde umduklarima ulasacagim.

Selam ve dua ile:super:

Alpi
29/05/2005, 23:26
Biraz abartim ama hedefim bunlar :) ...

ephe
30/05/2005, 03:02
Sen şimdiden zıplamaya başla yakında aya çıkarsın :D :D

Kusura bakma ama bu kadar çok şey istemek sence biraz haksızlık olmuyor mu? Ver kendini okumaya olacağı varsa olur. Kasma bu kadar yani...

sunny_smiley
30/05/2005, 12:31
ephe? sen buralara da mı geldin, ojgeldin gözüm
//offtopic için özür :)

carix
30/05/2005, 18:28
bu programı öğrenmik için öncelikle tüm kitapları temin etmen gerekecek... aslında hangi kitap olduğu fazla önemli değil.. sonra kitaplardaki uygulamaları kendi bilgisayarında (varsa; ki olması lazım başka türlü olmaz) tek tek uygulayacaksın...windows zaten pek zamanını almaz... ama diğerleri için biraz efor sarfetmen gerekecek... hadi kolay gelsin...

Alpi
30/05/2005, 19:11
@ ephe,
oda olur insallah birgün;).. Hepsini bir anda ögrenecem diyen yok saten yavas yavas..
@ sunny smiley
tanisiyormuyuz? Cikaramadimda... bu arada hosbulduk;)
@ carix
tesekkür ettik usta!

Dedim ya biraz abartik ama herkezin bi hedefi oldugu gibi buda benim hedefim;)
Ustalarin cevaplarini bekliyorum.
Selametle

sunny_smiley
30/05/2005, 21:02
Alpi ben ephe'ye seslenmiştim :) ama olsun
sen de hoşgelmişsin tabii

euler
30/05/2005, 22:22
Bu kadar farklı alanlara el atmak yerine belli bir alanda uzmanlaşmak daha mantıklı olacaktır.
Bence bu şekilde dallanıp budaklanmayın, tek bir alan belirleyin ve o alanda ilerleyin.
Yoksa ortaya, hepsinden karışık ama aslında hiç biri olan birşey çıkacaktır.

merak
30/05/2005, 22:27
bişey belirle onu öğren hafiften uç bişey olsun. sonra onla bağlantılı teknolojileri öğren. Gerisi gelir zaten kendiliğinden.
Mesela Phyton öğrenebilirsin...
Herşeyden önce ingilizce öğren, amatör düşünmeyi öğren.

teddmcload
31/05/2005, 21:29
merak ın dediği gibi ingilizce şart