PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Host Arıyorum

@alparslan@
28/05/2005, 18:02
merhabalar uzun bir süre foruma uğramadım öncelikle merhaba.benim çok kaliteli bir hosting firmasına ihtiyacım var.şartlarım şu; fiyat 100-200 ytl arası olabilir.bandwidth günde 1000 kişi kadar girecek sanıyorum(okul içi bi proje...).aylık kaç gb ederse.web alanı 100 mb win(hem php hem asp) ve linux(sadece php) server ların fiyatını ve yüzdeyüz güvenli bi firma arıyorum.türkticaret diyordum ancak 20 ye yakın arkadaş ağır eleştirilerde bulundu host için.ayrıca kurum(okul) satın alacağı için reseller alıp satan değil kendi server ı olan fatura kesecek bi firma olması gerek.birde siteden streaming ile winamp aracılığıyla radyo yayını yapmayı düşünüyoruz.araştırdım irc server yada bunu kullanan web sitelerinden satın almak gerekiyomuş.bu yüzden birde site için irc server satan iyi bir firma ve bu teknolojiyi(radyo olayını) kurabilecek bi irc server lazım fiyatları ikisinin toplam'ını ve ayrı ayrı fiyatlarını yazarsanız sevinirim.saygılarımla

cimbom93
29/05/2005, 00:29
Çok lüks bir site olacak galiba (okul için olmasına rağmen)...
Bu özelliklerde bir site sana çok pahalıya patlar..
Ama Paypal.com da üyelğin varsa;
sana yabancı bir hosting (bence hösting) önerebilirm..
https://order.globat.com/

egeli
29/05/2005, 09:55
yabancı host tavsiye etmem. direkt olarak hızı etkiler. kaliteli bir yer arıyorsan vargonen, niobeweb ya da doruknet öneririm. radyo yayını için sanırım kiralık server gerekiyor tam emin değilim bilene danışmak gerek...

merak
29/05/2005, 18:00
Radyo yayini için bir serverda Shell Account gerekiyor.... Yani winamp SC Server'i çalıştırabileceğiniz bi server...
Bunun bedeli yaklaşık olarak 10-15$/Ay olsa gerek. Fiyatları net bilmiyorum.
Yurt dışı tavsiye ederim kesinlikle. Türk firmalardan daha kaliteli hizmet veriyor birçoğu...
Yerli firmalardan da Vargonen'i tavsiye ederim. Ama kontrol paneli olmamasi 1 dezavantaj. Ama gerek teknik destek gerekse kurumsallik olarak benden 10 puan aldilar vaktiyle...
Hosting fiyatlari zaten dünya çapında oldukça değişken. Türkticaret'i kesinlikle tavsiye etmem. VT iyidir ama...
Eğer isterseniz yardimci olabilirim SHELL account ve Hosting konusunda... Yada Vargonen / GT'i tavsiye edebilirim. Ama SHELL konusunda yardimci olurlarmi bilmiyorum. SHELL account'i genellikle IRC'e odaklanmış firmalar veriyor...

@alparslan@
31/05/2005, 10:03
shell olayını ucuza halledebildik çok şükür.ama host bulamadım :(

hakangur
02/06/2005, 14:45
Bazı firmaların hosting fiyatı çok yüksek, bazıları ise tam tersine çok ucuz. Benim tavsiyem ucuz olanı seçme. Son dönemde iyi yorumlar alan Niobeweb.net ve Eksennet.com firmalarını incelemeni öneririm. Fiyatları da uygun, limitleri de.

pigeontechs
03/06/2005, 01:09
labina.net ya da rh.com.tr
mutlaka dene..

Else
03/06/2005, 15:08
Bnet ve Doruk tek geçerim

cS
03/06/2005, 16:20
ASP => rh.com.tr
PHP => progen.com.tr, karegen.com

MEHMET
03/06/2005, 21:17
of of
bunun gibi yuzlerce konu. bıktırdı artık.
www.hostbul.com un yukarıda reklamı var en azından bunu gorup bu siteden size uygun host paketini bulabilirsiniz.

Forumda kirliliğe HAYIR

@alparslan@
08/06/2005, 16:17
of of
www.hostbul.com un yukarıda reklamı var en azından bunu gorup bu siteden size uygun host paketini bulabilirsiniz.

Forumda kirliliğe HAYIR
cvp yazmak zorunda değilsin.bizde biliyoruz hostbul'u ama ben kullanan kişilerden istiyorum cevabı.ve buradaki bi arkadaşın kullandığı bir söz:
"dinime küfreden Müslüman olsa içim yanmaz" buradakileri tanımaya başlıyorum o arkadaşa teşekkürler.... genede ve her zaman saygılarımla

MEHMET
08/06/2005, 16:37
mazeret mazaret......

naesse
10/06/2005, 20:10
www.natro.com

daha önce çalıştığım şirkette server kiraladıydık ve 1 yıl boyunca ne alım da ne destekte en ufak bir sorun yaşamamıştık...+ eşe dosta domain i de ordan aldıydım orda da problem olmadı..(kendi domain imizi ucuza alalım dedik patladı gerçi ya neyse )

natro tavsiye olunur

Monarch
11/06/2005, 13:35
yabancı server istiyorsan:

www.atlantic.net

www.westhost.net

Türk olsun diyorsanız: www.ispro.net.tr > unlimited bandwith sunan sayılı şirketlerden biridir ve dayımın şirketinin websitesi için kullanıyoruz serverları çok hızlı tavsiye ederim...

Monarch
11/06/2005, 13:47
of of

Forumda kirliliğe HAYIR

hostbul.com un bir fonksiyonu yok bence tamamen host siteleri için reklam yeri niteliğini taşıyor...

buradaki siteler kullanıcılar için bir tavsiye niteliğini taşıyor olması lazım
yoksa ucuz ve kalitesiz pekçok yer yok değil (bknz: mivena.com (mail attık bir haftadır cevap yok!) turkiyespot.com (fiyatlar ucuz serverlar yavaş!) vb..)