Tam Sürümünü Görmek İçin : Az da olsa html biliyorum ve sektörde olmak istiyoru diyorsanız...
erp projesinde çalışacak html 'e ve bilgisayara uzak olmayan kendini yetiştirmek isteyen İstanbul Avrupa Yakasındaki arkadaşlar bana ulaşsınlar...
yunusozay@workcube.com
Biraz daha genis bilgi versen Emrecim.
CrazyCat
06/01/2003, 18:48
görünce dayanamadım. adana veya yakın bir şehirde oturupda bir şirkette yazılım geliştirme konusunda çalışabilecek kişiler de bana ulaşabilirler.
bi rica üzerine eleman tavsiye edecektim tanıdık olması tercih sebebi :D
uygulama (VB / C++) ile geliştirilecek ve tercihen uygulama geliştirme konusunda deneyimli olursa (firma için diil benim için ii adam tavsiye etmek isterim :D) makbule geçer.
araya girdiim için kusura bakma dedim ya görünce dayanamadım :)
abi bizim işin ağır yükünü tahmin edeceğiniz gibi ben çektim ama hala daha html konusunda form hazırlama baskı şablonları yapma uyarlama web siteleri güncelleme yapacak eleman lazım...
yani çok kalifiye eleman olması gerekmiyor (seni işe alamam şahin abi hiç heveslenme) ... istekli olsun birazda zamanı olsun yeter
(tek kusur benim gibi aksi bir şefi olucak)
terstokat
07/01/2003, 02:00
Antalyada kime başvuralim..........
seni alamam çünkü sen burada yapamazsın ilk düşündüğüm kişi idin... ama buranın sınırları seni boğar...
.... üzgünüm ....
walla ne güzel iş ve işçi bulma kurumu gibi olmuş :D
bizim inşaatada amele lazımdı binanın html kodlarını düzeltecek :D :D
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.