Tam Sürümünü Görmek İçin : Kupayı Liverpool aldı
Mingitau
26/05/2005, 01:26
Heyecanlı bir maçtı, ilk dakikalardan sonra bu Liverpool' dakiler bir duş alsınlar sonra da tövbe etsinler yorumunda bulunmuştum, yorumum doğru çıktı ve Milan' ın daha yıllarca unutamayacağı bir sonucu kazandılar.
Bu arada maçtan sonra bir Milan taraftarının görntüsü vardı ağzında cigarası öyle boş ve efkarlı halde bakan bayaa beğendim bir ara o resmi bulursam avatarım yapacağım :)
teknik direktör değilmiydi o? :)
Bunun marşını, şarkısı nereden buluruz?
O değilde Terim mosmor olması gerekirken 2. golden sonra üçüncünün geleceğini anlayınca müthiş kıvırmaya başladı ona çok güldüm.
Devre arasında ahkam kesiyordu "bir İtalyan takımı 3-0'dan maç vermez verir diyen afaki konuşur boş konuşur bla bla bla..."
Mingitau
26/05/2005, 07:32
Bunun marşını, şarkısı nereden buluruz?
Şurda olabilir : www.liverpoolfc.tv
"You'll never walk alone.."
Şu maçı Murak Kosova'nın anlatımıyla dinleyebilseydik keşke, fanatik bir Liverpool'lunun ağzından.
Şahin'in de dediği gibi Fatih Terim iyi kıvırdı. 2. yarının başlangıcında "Liverpool çöktü, moral olarak da hazırlanamamışlar, psikolojileri bozuldu. Tabi karşıdaki de Italyan takımı vs.." derken art arda 3 tane çaktı adamlar. Bu sefer de "işte futbol bu, Italyanlar bile 3-0'dan maçı verebiliyolar" demeye başladı.
Milan ve Milanlı futbolcularla ilgili yaptığı yorumlara da bittim zaten.
Yok Gattuso hırçındır, öbürü duygusaldır, öteki şöyledir falan filan..
Kopardı bizi.. :)
Umarım ingilizler bütün taksim-beyoğlu'nun altüst etmemiştir dün gece.
theskull
26/05/2005, 16:23
valla ii güldürdü beni fatih terim. :) valla ingilizler sokaklara atmışlar ne varsa çöp kutusunu andırıyor sokaklar haberlerde gördüm.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.