PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : kod yazmaya ara verip biraz soluklanalım...

sckz
24/05/2005, 05:51
msakademik.net te şöle bişi uygulanıyor... akademiksohbet@msakademik.net... bizde bunun gibi bişi yapsak ya (dur olum tamam yapalım ama ne yapçaz)... şimdi belli günlerde sohbetler düzenleniyo... ve msn hesabı olan herkes mesıncır a bu adresi ekliyo... ve grup halinde belirlenmiş konulardan söz ediyolar... biz neden böle bişi denemeyelim...

ceviz_net@msn.com adresi boş (artık değil)... yönetici bu forumun da yöneticisi olan ali hocam olur.. hicbir arkadasın buna itiras ı olacagını sanmıyorum... onun adresini ya da ceviz_net@msn.com u hepimiz listemize ekleriz... ve msn nin grup halinde sohbet özelliğinden faydalanırız...

yannız cogunluga uyan bi zaat belirlemek lasım.. bi de bu fikri onaylamanız lasım...

anov
24/05/2005, 11:39
hersey guzel hos, ama arada saat farki denen problem var.
acehreli amerika da oldugu icin , gece mesaisine kaldigim iki gun disinda onunla sohbet etme imkanim olmamisti.

bir de konunun yeri bilisim ve hayat olmali gibi geliyor,

bu arada sohbetten bir alinti : :-)

anov : daha yeni sabah oluyor?
acehreli : Sabah 10
anov : 19:53
anov : evet 10 saat imis hemen hemen
acehreli : Tam 10 canim; ben kusurati soylemedim :) Burada da 9:53
anov : :S
anov : yav tutar da bu kadar mi tutar
anov : bir deneme yapacagim
acehreli : Tutmaktan degil, kolaylik olsun diye tam saat farklari ayarlamislar :)

haaaa

irc.freenode.net server
#ceviz.net kanali var bir de

onu da unutmamak lazim.

emrana
24/05/2005, 13:26
Hiç tavsiye etmiyorum bence sadece bu siteye özel bir mesajlaşma kanalı kullanılması daha iyi msn üzerinden atılan hacklerin haddi hesabı yok boşuna account banlemesi olucak bence saçma geliyo bana ceviz net eğer kulanmamızı istediği bir mesajlaşma alanı açmak istiyosada bence yine konulara bölmeli ve forumda üyeliği bulunan kullanıcıların katılması sağlanmalı öbür türlü msn messenger çok saçma oluyo ben 25 kişi ile gurup halinde mesajleşıyorum fakat öyle bir server tıkanması oluyoki benim yazdığım mesajlar servera pinglenmiyo bir türlü dolayısıyla yazı yazamadıktan sonra mesajlaşmanın anlamı yok bu konuda yine ıcq yu öneririm grup olarak 35 kişi ile yaptığım görüşmelerde hiç bir problem yaşanmıyor fakat yine oda çok sağlıksız bir ortam dediğim gibi web üzerinde bir mesajlaşma hizmetinin kurulması daha verimli olacaktır bence!

sckz
24/05/2005, 19:05
ceviz.net camiasında pek te eski olmadığım için demin ceviz.net forum un eski yazılarına bakıyodum (sadece c/c++/c# kısmı) ... bu buluşma olayları cok hoş olmuş.. yani yakın bir zamanda bunun gibi bir şey düşünülecek mi... örneğin canlı olarak görmek istediğim elemanlar (her ne kadar bazıları türkiye de olmasa da) Ali hocam, Euclides, Sanal_programci, mr1h1, myss... şimdilik aklıma gelenler.. kendileriyle tanışmak isterdim.. (bu arada ben de izmirdeyim.. ama ist de okuyorum..)

Sahin
24/05/2005, 21:50
Valla bende Ali hocamla buluşma fırsatını kaçırdım ona üzülüyorum, temmuz sonunda birkaç günlüğüne istanbulda olacağım şimdiden bir şey söylemek zor ama gelebilirim bir etkinlik olursa.

mr1yh1
24/05/2005, 22:00
ben samsundayım, onun için yapılan gibi buluşmalar maalesef benim için çok zor..
ama bu forumu bulmuş olduğum için kendimi şanslı sayıyorum.
baktığım diğer forumlar genelde donanım üzerine idi.. onlardan da birşeyler öğrenebildim ,
ama buradaki C++ seviyesi ve aktifliği gerçekten çok hoş ..

Zerzevat Adam
24/05/2005, 22:24
Temmuz sonu. Bunu not edelim. :D

acehreli
25/05/2005, 00:29
Temmuz sonu tamamdir! Ben de Istanbul'da olacagim :)

Ali

sckz
25/05/2005, 00:48
okhe.. bende gelirim...

ceeyt
25/05/2005, 00:55
Cevreden kulak misafiri olan insanlarin bakislarindaki "sohbet edecek baska konu mu bulamadiniz" imasi ayri bir hava katiyor bulusma ortamina :) :) :)

Volkan Uzun
25/05/2005, 05:13
himm ali geliyorsa benimde bir yolunu bulup mutlaka gitmem laizm, burda gorusemedik bari orda goruselim :) ama kahvecide degilde 2 sene onceki gibi kebap yiyebilecegimiz yerde bulusalim . :D

Sahin
25/05/2005, 10:25
Ali çok sevindim ustat, kebapçı ok :)

Euclides
25/05/2005, 13:04
sanal_prog. varsa bende gelirim :)

anov
26/05/2005, 13:00
temmuz sonu.
mesaj alinmistir. ;-)
gun ve yer i bir hafta onceden lutfen belirtelim.

acehreli
26/05/2005, 22:01
Yer kararini ben baskalarina birakacagim. Son denememiz kucuk bir fiyasko olmustu... (Yer superdi ama o Pazar gunu kapaliydi :) )

Ali

Sabahi
28/05/2005, 07:38
Onceden soyleseydiniz ya! Haziran basi yerine Temmuz da giderdim Turkiyeye(:

anov
10/07/2005, 14:45
bu konuyu sabitlesek? (kısa bir süreliğine)

shurzan
10/07/2005, 21:51
Bu siteyi Ali hocamın sayesinde buldum ve bu sıcak ortamı yaşadığım için teşekkür ederim ayrıca yukarıda bahsedilği gibi bir messenger grubu içerisinde olmakdan onur duyarım.
Sevgili hocamın değerli bilgilerini yahoo messenger ile ala bilmek için çok gece sabahladım kendisine teşekkür ederim ama bir kaç gündür kendisini messengerde göremiyorum doğrusu merak ediyorum ve kendisine gene soracaklarm var :)
Ayrıca istanbul buluşması çok iyi olacakdır değerli Ali hocamın ve sizlerle aynı ortamda olmak çok harika bir şey.
Bende varmım ve benimde merak ettiğim sckz umarım bu toplantıda seni tanıyabilirim.
Zamanı ve yeri kararlaştıralım arkadaşlar...