Tam Sürümünü Görmek İçin : print magazine
kubilay aka
24/05/2005, 01:55
PRINT-print magazine- America's Graphic Design Magazine
dergisinin türkiyede temsilciliği yada satildigi bir yer var mı? bu konuda bilgisi olan var mi
bilimsel eserler de belki bulabilirsin.
www.bilimselbook.com da iletisim bilgileri bulunuyor.
Sitenin genel görünüsü pek iyi degil ama yerlerine gidip kitaplarini inceleme sansin olursa çok begenecegin kitaplar var. Tabi biraz da pahali
kubilay aka
26/05/2005, 02:05
sanırım bu firma istanbulda ve ben ise denizlide istanbul a gelince mutlaka uğrayacağm. gerçektende güzel kaynaklar var gibi görünüyor.
teşekkürler
dilekgecer
04/10/2005, 17:28
ben konuyu yeterince araştırdıktan sonra internetten almanın daha kazançlı olduğuna karar verdim 89,9 $ lık bir ücretle kendi sitesinden 1 yıllık abonelik aldım. şu anda 2 ayda bir dergiler edresime geliyor. üstelik dergiyle beraber abone olabilmem için başka dergileri tanıtım amaçlı gönderiyorlar, mesela HOW, çok güzel bir dergi, yada orda grafik tasarım alanında eğitim veren okullardaki öğrencilerin çalışmalarının olduğu dergiler gönderiyorlar. istanbulda bu ekleri bile parayla satın alıyosun. yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.
realmusti
04/10/2005, 23:47
bu üyeliği nereden yaptınız bir sakıncası yoksa bizi de bilgilendirirmisiniz.
Teşekkürler.
dilekgecer
05/10/2005, 09:09
tabiki;
www.printmag.com adresinde giriyorsunuz.
subscription alanından online order form seçeneği ile açılan formu dolduruyorsunuz.
(subscription rate bölümünden international seçiliyor) ve abone oluyorsunuz.
mesela şu anda bakıyorum 1 yıllık abonelik ücreti ( international için) 78 $ 'a inmiş
çok güzel...
realmusti
05/10/2005, 09:58
teşekkürler bir inceleyeyim.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.