Tam Sürümünü Görmek İçin : kişisel sitem
SUHATANER MAYDA
23/05/2005, 00:00
http://www.emremayda.com herkese iyi geceler
Herkes böyle başlar birgün bakmışsın çok iyi bir designer olmuşsun.
kişisel site olacaksa adı üstünde sadece kişisel bilgiler olmalı bence, diğer kısımların olması gerksiz...
Renklerin uyumu biraz daha iyi olabilse ve bahsettiğim gereksiz şeyler kalkarsa sanırım oldukça iyi olabilir.
Zerzevat Adam
23/05/2005, 00:54
Benim ilk sitem kolayweb'den di omerb.kolayweb.com diye. :)
Yaklaşık bu saatlerdi bitirdiğimde, soğuk bir kış gecesiydi ve bilgisayarın durduğu balkondan oda yapılmış küçük oda da bir yandan üşüyor bir yandan yavaş internet bağlantımla kolayweb'in "kurbağalı site yapma motoru"ndan sitemi yapmıştım.
Hazır başlıklardan Hoşgeldiniz'i ve grafiklerden de zıplayan kurbayağı seçmiştim, hoşgeldiniz yazan uçağı koymamıştım. :)
O gece çok heyecanlıydım, uyumuşmuydum... hatırlamıyorum. Ama çok sevinçliydim, o "sanal alem"de kendime yer açmıştım. Sayacıda vardı. :) 2'i gösteriyordu...
Şimdi... :)
Unutmayın araştırdıkça, öğrenmenin peşini bırakmadıkça herşeyi yaparsınız. Kimseye ihtiyacınız yok, bilgiye bile ihtiyacınız yok. İhtiyacınız olan tek şey istek. Rahmetli Hilâl Lüle'yi tanıyın, onu düşünün. Onun yaptıkları yanında benim, senin yaptıkların ne ki?
.midi kaldır :).Bu bana göre bir web sitesinde hiç hoş olmayan bi şey.
Fakat amacım sitemden direk ftp ye arayüz yapıp download yapıcam kendi pc imden :D güzel olucak galibağa hehe insanın internette bi katkısının olması güzel bişey yakında script yazmayı ardından firewall ları kapayan spyware yazmayı istiyorum dediğiniz gibi istek bitmedikçe merak ve öğrenmede bitmiyo :D
SUHATANER MAYDA
24/05/2005, 08:40
hepinize teşekkürler eleştirileriniz için eleştiriler olmazsa insan hatalarını göremez eleştirilerinizi dikkate alacagım hepinize kolay gelsin arkadaşlar
SUHATANER MAYDA
24/05/2005, 08:41
ayrıca amatörce bir de forum açtım sizi forumumada beklerim dedim ya amatörce
Zerzevat Adam
24/05/2005, 17:26
@SUHATANER MAYDA; Tavsiyem forumu kapatın. :)
Sadece siteye yoğunlaşın. Forum işine hiiiç girmeyin şimdi, çok modaydı hâlâ da herkes açıyor ama boşver, kapatın.
@SUHATANER MAYDA; Tavsiyem forumu kapatın. :)
Sadece siteye yoğunlaşın. Forum işine hiiiç girmeyin şimdi, çok modaydı hâlâ da herkes açıyor ama boşver, kapatın.
+1 Her yerde görüyorum walla. eline vbulletin,phpbb vs. geçiren hemen forum açıyım diyor. Ondan sonra sağa sola mesaj yazıyor görüyorum arada. "Forumumuz devrededir. Mod alımı yapılacaktır." milletin işi gücü yok senin forumuna yazı yazacak. İnsanların forum açınca kendini webmaster sanmasından kaynaklanıyor bence. Hani istediğini silebiliyor falan ya. Düşünce işte. Bu arada ben kaptırdım biraz. SUHATANER MAYDA siteni biraz daha sadeleştirmeni tavsiye ederim. Benim sitemde her gelen bişi bulsun mantığı çok yanlış. Ayrıca yukardaki sözlerim sana değildi. Ama ömer e katılıyorum.
Zerzevat Adam
24/05/2005, 19:00
Sigmanın sözler gerçekten ağır gibi gelebilir ama dediği şey insanlar "amaçsızca" birşeyleri yapıyorlar ve sonucu olmuyor...
Forum işini unut gitsin. Sen sadece siteni çok iyi yapmaya bak, herşeyi koymaya çalışma ama ilgi çekecek-ilgini çeken 2-3 konuyla sınırlı bir site yap ki insanlar sadece onlara bakmak için girsin.
Mesela "her tür tatlı bulunan tatlıcı" ne kadar iş yapar? Ama "çok iyi kazandibi yapan tatlıcı" çok iş yapar, çünkü kazandibi yiyecek olan önce oraya gider ama insanlar bütün tatlıları bir kerede yemezler. Mesela sitene haber ve hava durumu koyma.(var mı bilmiyorum) Çünkü haber isteyen kısaca ntvmsnbc.com'a girer bakınır, hava durumu için televizyona bakar ya da en basitinden başka meteoroloji sitelerine bakar.
Mesela "Kalem Koleksiyonları" yap ve aldığın her kalemin fotoğrafını çekip koy. Bir tane sayaç yap, "koleksiyon sayacı" gibi ve burada kaç tane kalem olduğunu yaz. Kalem hem ucuz hem koleksiyon yapması zevkli iştir. :) Ciddi ciddi böyle bir şey yapsan insanlar "yeni kalem almış mı?" diye bile gelebilir. :)
damdaki kemancı
24/05/2005, 19:59
ne güzel ya burası, yapıcı eleştiriler, cesaretlendirmeler :)
cevizi seviyorum
@omerbalyali : dediğin gibi sözlerim biraz ağır olabilir ama SUHATANER MAYDA ya değildi o sözlerim alınmasın diye belirttim sadece. Çünkü Artık forum çöplüğünden bıktım usandım. Geçen adamın biri forum kurmuş. 20-30 programın olduğu herbiri için ayrı bir konu açıldığı. herbirinin içeriğini görmek için de. "Güzel olmuş","tşk." gibi dandik mesaj yazmak zorunda olunan bir forum. Pardon forum değil işkence sitesi.
Forum Yazılımı : vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.