PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Hasta takip programı

sfenx
14/05/2005, 17:49
çok acil turbo c'de yazılmış hasta takip programı arıyorum,yardımcı olabilirseniz sevinirim...

euler
14/05/2005, 18:41
burada "armut piş, ağzıma düş!" durumlarına karşıyız aslında sfenx arkadaşım.
ayrıca şu soruların cevapları da yok sorunda.

- program hangi dil ile yazılmış olmalı
- hangi veritabanı kullanılacak
- neleri takip edeceksin bu program ile ya da kısaca prgoramdan beklentin nedir
- platform nedir

"bana şu lazım hadi elinde olan biri göndersin" yönteminden öte "ben şöyle bir şey yapmak istiyorum, şu noktaya kadar getirdim, şu şu noktalarda takıldım, bir yardım ediverin" yöntemini daha çok tercih ve tasvip ediyoruz.

dahası herkes kendi ödevini kendi yapmalıdır, yoksa bu geceler nasıl çıkar sabaha.

unutmadan forumda saati 50$'a (zam yapmadıysa tabi, ayrıca fatura da keser mi bilemicem:)) kod yazanların olduğunu biliyorum. onların da kapısıın çalabilirsin. :)

wLy
14/05/2005, 19:23
130$ + KDV
["Fatura almak mecburidir.."]

sckz
15/05/2005, 02:29
çok acil turbo c'de yazılmış hasta takip programı arıyorum

allah allah ilginç... yani sonuçta bu hasta takip programı hangi dille yazılırsa yazılsın, senin için onemli olan adam akıllı çalışıp sonuçları doru vermesi değil mi?... neden illa turbo c ile yazılmış istiyosun... hayır hiç bir dille yazılmışı elimde yok ama ... neden turbo c?... gerçi sende haklısın... eger direk hasta takip programı arıyorum deseydin bu forumla bi alakası olmazdı.. "dur bari sorunumu foruma uydurayım" ayağına mı koydun oraya turbo c yazısını... 8)

euler
15/05/2005, 09:26
@sckz;
ödev kavramı vardır okullarda. :)

sckz
15/05/2005, 16:45
@sckz;
ödev kavramı vardır okullarda.

ne alaka

sanırım daha önce bu zohbet başka bir konuda geçmişti.. (hatta sanmıyorum eminim... onun içinmi sölüyorsun.. çünkü bu konuyla pek bi bağlantısını görmedim)

euler
15/05/2005, 20:24
hayır, sfenx'i tanıyorum da ordan biliyorum. :)

karamemed
16/05/2005, 06:51
çok acil turbo c'de yazılmış hasta takip programı arıyorum,yardımcı olabilirseniz sevinirim...
Bende foxpro ile yazılmış bir tane var. Oldukça gelişmiş sayılır. Ama bu sana pahalıya patlar :) Zamanında az kasmamıştım.