Tam Sürümünü Görmek İçin : forumda yeni bölüm açılsa...
ders çalışan arkadaşlar || matematik, fizik, kimya, biyoloji gibi alanlarda soruları olan arkadaşlar için ayrıca bir forum bölümü açılsa naslı olur?
Mingitau
02/01/2003, 09:37
He he iyi olur! Bi de ingilizce bölümü açalım :D
mümkündür aslında neden olmasın...
bu düşüncene kesinlikle katılıyorum.
hatta böyle bir yazı yazmayı da düşünmüştüm.
öss ye hazırlanan arkadaşlar varmı diye sordum kimse cevap vermeyince bende böyle bir teklifi yapmamıştım.
açılırsa çok iyi olur bence bilmeyenler öğrenir bilenler daha da pekiştirir.
açılırsa ben çok memnun olacağım.....
+1
+1
Biraz daha talep olursa neden olmasın :)
Arkadaslar yapmayin;
Ozaman hayvanlari sevenler, otomobil tutkunlari, 35 yas ustu, vs vs vs bolumleride acalim,
Fikrimce, bunlari ceviz networkun bir bolumu olarak dusunelim, madem deshaneye ihtiyac var, dersane.ceviz.net i birisi hazirlasin, sorumlulugunu ustlensin, guzel ve kullanisli arabirimler tasarlasin ( :D :D ) Sonucta forum forumdur, bir ders calisma ortami olarak cok islevsel degildir, cunku bunun icin dusunulmemistir...
forumun ders çalışma ortamı olduğunu söylemek istemiyorum ama forumun kafaya takılan şeyleri sorulabilecek bir yer olarak kullanılabildiğini sizde biliyosunuz zaten
Bende cinsel sorunlar yasiyorum. Acaba Cinsel Sorunlar adli bir bolum acilabilirmi? :) (bu bir sakaydi)
Bence ceviz.net forumu sadece bilgisayar ve internet ile alakali forum bolumleri icermelidir.
Ayrica sadece matematik, fen vs konularinin tartisildigi forumlar mevcut.
Fikrimce: eger ceviz net birbirinde farkli konulara ayrilirsa insanlarin ilgisi azalacaktir.
terstokat
03/01/2003, 17:08
:super:Orjinal mesajı gönderen Asosyal
....
Bence ceviz.net forumu sadece bilgisayar ve internet ile alakali forum bolumleri icermelidir....
Fikrimce: eger ceviz net birbirinde farkli konulara ayrilirsa insanlarin ilgisi azalacaktir. [/B]:super:
Bilgisayarda oturup internette geziceğenize dersaneye gidin okumak için, veya mailGroup oluşturun, ama bu forumu amacından saptırmayın.
Şiddetle karşıyım :mad:
Orjinal mesajı gönderen Asosyal
Bende cinsel sorunlar yasiyorum. Acaba Cinsel Sorunlar adli bir bolum acilabilirmi? :) (bu bir sakaydi)
Bence ceviz.net forumu sadece bilgisayar ve internet ile alakali forum bolumleri icermelidir.
Ayrica sadece matematik, fen vs konularinin tartisildigi forumlar mevcut.
Fikrimce: eger ceviz net birbirinde farkli konulara ayrilirsa insanlarin ilgisi azalacaktir.
+1111
Bilgisayarda oturup internette geziceğenize dersaneye gidin okumak için, veya mailGroup oluşturun, ama bu forumu amacından saptırmayın.
bazı imkansızlıklardan dolayı dershaneye gidemiyoruz
ve senin dediğin gibi internette gezinmiyoruz.:mad:
ceviz.neti
birşeyler öğrenmek amacı ile kullanıyoruz.
biz böyle bir konu açılırsa memnun olacağımızı söyledik.
bir amacımız da hayata dair bölümünü işgal etmemekti.
ve benim dershaneye neden gidemediğimi öss ye hazırlanıyorum
topiçinde yazdım.
ben sizin yazınıza fazlasıyla sinir oldum ama
forum kurallarına ve buradaki arkadaşlara saygı duyduğum için
daha fazla bir şey söyleyemiyorum size.....
@asasyol;
Bende cinsel sorunlar yasiyorum. Acaba Cinsel Sorunlar adli bir bolum acilabilirmi? (bu bir sakaydi)
bizim gayet düzgün bir ricamızın bu kadar alay konusu olması.......
çok yazık.........
<alıntı>
</alıntı>
Hayata dairi kapatalım çok geyik şeyler oluyor ve internet bilgisayarla pek alakalı olmayan şeylerde yazılıyor. öcal.net-de olduğu gibi!!! Matematiğin bilgisayarla çoooooooooooooook alakası olduğunu düşünüyorum şahsen.
<alıntı>
Bende cinsel sorunlar yasiyorum. Acaba Cinsel Sorunlar adli bir bolum acilabilirmi? (bu bir sakaydi)
</alıntı>
Internetde istesekte istemesekte maillerimizi bile rahatsız eden yeterince cinsel sorunlu arkadaşlar için siteler mevcut (pardon şakaydı).
Arkadaslar, forumda hangi bolumlerin acilacagina ne ben ne raist nede diger arakdaslar karar vermiyor. sadece site yetkilileri karar veriyor. Biz sadece gorus bildirdik.
sanirim ceviz net in iyi bir tartisma ortami oldugunu dusundugunuz ve buradan ayrilmadan matemetik konularini tartisabileceginiz bir forum bolumu olmasini istediginiz icin boyle bir talepte bulundunuz.
Ama birde soyle dusunun; bir arkadas cikip futbol bolumunun olmasini istese, sonra baska bir arkadas cikip muzik bolumu istese ve boyle birsuru istek olsa ceviz net tartisma forumu ne hale gelir siz karar verin..
Hayata dair forumuda bence sunun icin vardir; tum forum uyelerinin belirli bir konusu olan forum bolumlerini (asp,php vb) gereksiz geyikler ve tartismalar ile doldurmamalari icin.
Orjinal mesajı gönderen p4r4h4t
<alıntı>
</alıntı>
Hayata dairi kapatalım çok geyik şeyler oluyor ve internet bilgisayarla pek alakalı olmayan şeylerde yazılıyor. öcal.net-de olduğu gibi!!! Matematiğin bilgisayarla çoooooooooooooook alakası olduğunu düşünüyorum şahsen.
<alıntı>
</alıntı>
Internetde istesekte istemesekte maillerimizi bile rahatsız eden yeterince cinsel sorunlu arkadaşlar için siteler mevcut (pardon şakaydı).
1- bu forum benim buraya geldigimden beri ve benım bildigim kadarıyla bilgisayar icerikli
2- hayata dair spesifik bir bolum degildir.. gercek ismi offtopictir. biglisayar dısında kalanlar burda konusulur
3- asosyala tamamen hak veriyorum. o zaman bende amerikan futbolu bolumu ve warcraft 3 spesifik bolumu sayamacagım bircok sey istiyorum..
amacım sert olmak kimseyi bu forumdan sogutmak deil. sadece dusuncemı savunuyorum. istemeden birilerini kırdıysam affola
Arkadaşlar tamam sizin dediğniz gibi olsun.
önceki yazımda da dediğim gibi biz bir öneri sunduk ,ısrar etmedik.
kabul etmek veya etmemek yöneticilere kalmış bir şey....
@raist ve asosyal
şimdiki yazdıklarınızı başta yazmış olsaydınız daha iyi olurdu................
terstokat
05/01/2003, 00:18
Tüm yazımı sildim..........
------------------------------
Ama bilin ki BT dışında konu şahsen istemiyor bu forumda Referanduma kadar yolu var bunun :)
Orjinal mesajı gönderen terstokat
Tüm yazımı sildim..........
------------------------------
sorun kalmadı o zaman.....
Ben bunu anlamiyorum...
Burada kimse kimseye tokat atmiyor, kufur etmiyor, nedir bu bozulmalar, gicik olmalar, sunlar bunlar, iki kelam edilene kadar yok sen soyle dedinde ben boyle dedim vs vs vs...?
Amacimiz ne bizim? neden buradayiz?
Bunun adi forum, sanal bir topluluk, siz arkadaslariniz arasinda konusurseken, birisi cikipta " sacmalama bi" dediginde de boyle bozulup, "tamam abicim ben oynamiyorum" modune mi geciyosunuz?
Eger buraya bir sey yaziyorsan, sonrasini dusuneceksin,i zira burada senin gibi dusunmeyen 100 lerce adam oldugu gercegini unutmayacaksin...
Ya da sonra, istemdegin seyleri duyunca peki ama bilmis olun, uslubunuz beni kirdi vs tavirlarina girmeyeceksin...
Bu arada forum yoneticileri de boyle durumlarda acaba daha erken mudahake edip, konularin ortada kalmasina engel olabilirlermi acaba?
CrazyCat
06/01/2003, 12:30
Aslında sorun yoktu bana göre.
Ortada bir fikir vardı ve insanlar tartışıyolardı. tartışmadan bir sonuç elde etmek mümkün mü?
yoksa sorun fikrin bir istek isteğinde yapı ile ilgili olması mı? bence çok verimli bir tartışma :)
en azından aynı ihtiyacı duyan insanların birbirlerinden haberi olmasını sağladı.
istek için şahsi kanaatimse şöyle:
Üye profili göz önüne alırsak ve sınav sürecinin belirli bir zaman dilimini kapsaması açısından yeni bir forum başlığına ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. fakat ihtiyaç duyanlar istediği kadar topic açıp çözemendiği sorularını arkadaşları ile paylaşabilirler.
paylaşım ve ikili ilişkilerin topluluk içinde gelişmesi açısından faydalı olur. forumda yardımlaşma,paylaşım ve dostluk esastır.
ayrıca yüksek eğitim amaçlı sınava girecek arkadaşlar forumdaki diğer yüksek eğitim görmüş ve görmekte olan arkadaşların meslek seçimi ve üniv. seçimi konusundaki tecrübelerinden yararlanmasını şiddetle tavsiye ederim. :D
Bence eğitim BT ciler için diğer meslek branşlarına göre çok daha büyük bir sorun. :confused:
kolay gelsin ve başarılar :)
Orjinal mesajı gönderen redial
Ya da sonra, istemdegin seyleri duyunca peki ama bilmis olun, uslubunuz beni kirdi vs tavirlarina girmeyeceksin...
Bu arada forum yoneticileri de boyle durumlarda acaba daha erken mudahake edip, konularin ortada kalmasina engel olabilirlermi acaba?
Aha bu cumleler beni bu uslup beni kirdi, derinden yaraladi bilmis ol redial ustat:D
Ahhh,
Sahin ustadim, cok ozurdilerim, sanirim burada pardon, bende agir konsutum felan deyip gonul almak gerekiyor,
-Pardon, bende cok agir konusmusum :D :D :D
(afakanlar basiyo ooooooffi oooffff)
yak bi sigara gecer abi:D
Ben bunu anlamiyorum...
Burada kimse kimseye tokat atmiyor, kufur etmiyor,
nedir bu bozulmalar, gicik olmalar,
sunlar bunlar, iki kelam edilene kadar
yok sen soyle dedinde ben boyle dedim vs vs vs...?
------- elbetteki kimse kimeye tokat atmıyor küfür etmiyor......
sadece ben sinir olduğumu belirtmek istedim....
öyle gıcık olmalar vs söz konusu değil......
Bunun adi forum, sanal bir topluluk, siz arkadaslariniz arasinda konusurseken,
birisi cikipta " sacmalama bi" dediginde de boyle bozulup, "tamam abicim ben oynamiyorum"
modune mi geciyosunuz?
------tamam burası sanal bir topluluk biz burada seviniyor,
eğleniyor,herşeyi yazıyorsak sinirlendiğimizi niçin yazamıyoruz?
aynı konuya dönmek ve tekrar yazmak istemiyorum.
büyütülecek ve offf çektirecek bir durum söz konusu değil......
Eger buraya bir sey yaziyorsan, sonrasini dusuneceksin,i zira burada senin gibi dusunmeyen
100 lerce adam oldugu gercegini unutmayacaksin...
tamam haklısın......
tekrar açıklama yapmak istemediğim için
bende kendi açımdan haklıyım diyorum......
Ya da sonra, istemdegin seyleri duyunca peki ama bilmis olun,
uslubunuz beni kirdi vs tavirlarina girmeyeceksin...
o sizin düşünceniz haklı da olabilirsiniz......
normalde bu tarz tartışmaları sevmem ve yazdığım yazılarıda diğer konularda tasvip etmem.....
ama bu konuda ben derdimi ,neden dershaneye
gitmediğimi yazdığım halde böyle bir cevap geldiği için bu yazıları yazdım......
pişman da değilim........
terstokat
07/01/2003, 02:11
:sus:
[gereksiz _polemi] c:/run/sus.exe[gereksiz _polemi]
Orjinal mesajı gönderen terstokat
:sus:
[gereksiz _polemi] c:/run/sus.exe[gereksiz _polemi]
+1
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.