PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : MSN den kişiyi tümüyle silip yok etmek?

nedim türkcan
08/05/2005, 03:07
arkadaşlar ben listemde olan bi kaç kişiyi siliyorum fakat hiç bir yararı yok çünkü ARAÇLAR/seçenekler/gizlilik kısmında bloke edilmiş kişiler alanında duruyor hala...sil seçeneği ne ise basılmıyor yani silemiyorum...
bunun bir yolu varmı acaba kişiyi bilgisayarımdan yani msn imden tümüyle yok etmenin 1 yolu varsa lütfen benı bılgılendırırmısınız?
cok sevınıcem...

Veya hotmail hesabını tümüyle yok etmenin yani iptal etmenin bir yolu var mı acaba? 30 gün muhabbeti dışında?

bu 2 sorumu yanıtlarsanız cok sevınıcem
şimdiden teşekkürler
saygılarımla

fifadelisi
08/05/2005, 04:02
arkadaşlar ben listemde olan bi kaç kişiyi siliyorum fakat hiç bir yararı yok çünkü ARAÇLAR/seçenekler/gizlilik kısmında bloke edilmiş kişiler alanında duruyor hala...sil seçeneği ne ise basılmıyor yani silemiyorum...
bunun bir yolu varmı acaba kişiyi bilgisayarımdan yani msn imden tümüyle yok etmenin 1 yolu varsa lütfen benı bılgılendırırmısınız?
cok sevınıcem...

Veya hotmail hesabını tümüyle yok etmenin yani iptal etmenin bir yolu var mı acaba? 30 gün muhabbeti dışında?

bu 2 sorumu yanıtlarsanız cok sevınıcem
şimdiden teşekkürler
saygılarımla
O kişiyi ordan silebilmen için o kişinin seni kendi listesinden silmiş olması lazım.O seni silmedikçe gizlilik bölümünde maili kalır ama engellemişsen zaten seni göremez.

Eğer kendi hesabını kapatmaktan bahsediyorsan hotmailde öyle bir seçenek var bildiğim kadarıyla

PhpX
08/05/2005, 16:34
Hotmail Kişi Listendende Kişileri Silmeyi Dene.