PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Msn..

BeLovED
06/05/2005, 09:24
Arkadaşlar bir haber duydum.Bir süre sonra msn messenger de adres degisikligi olacakmış.@hotmail.com , @msn.com @passport.com gibi uzantilari yerine @messengeruser.com uzantili adres kullanılabilecekmiş sadece.Bir de bu adres sadece messengerda kullanılabilecekmiş.Böyle bir şey olursa birden bir yığılma olacağı kesin.Ne de olsa msn messenger :) ..

MEHMET
06/05/2005, 11:01
zaten şuan messengeruser kullanlmıyor mu?

cappytoi
06/05/2005, 11:27
eee normal mail adresleri ne olacak ben msn(at)im.gen.tr olarak kullanıyorum :) yine kullanılır hotmail yoksa bunca kullanıcı n'olcak?

BeLovED
06/05/2005, 19:48
Arkadaşlar ben başkasının yalancısıyım :) ..Araştırdım ama bir şey bulamadım.Sizin haberiniz varsa böyle bir şeyden onu sormak istedim :)..

OnR
06/05/2005, 21:17
Bende duymuştum hatta paralı olcak filan gibi bişilerde duymuştum ama doğruluğu konusunda bir fikrim yok

MEHMET
06/05/2005, 22:01
keşke paralı olsa...

cappytoi
06/05/2005, 23:05
keşke paralı olsa...
niye ya bedava kullanıyoruz işte :) insan sohbet etmek içinde para vermesin yani (gerçi verenlerde yok değil hani ama ben vermem :) )

MEHMET
07/05/2005, 12:45
ee işte kimse para vermeyecek ve dolayısı ile millet başka programlara kayacak. mesela bir zamanlar lider olan ICQya.
boyle msnde pişman olacak.
bu rantı klaybedecek. kısaca ben msn in boyle bir akılsızlığı yapıp zar zorda olsa kabullendirdiği bu piyasada kendini riske atamaz. asparagas haber olabilir.

ALEXIS
10/05/2005, 04:01
http://support.microsoft.com/gp/messenger/tr/

Giriş cümlesi herşeyi açıklıyor !

Neler Oluyor?

Microsoft Corporation, .NET Messenger hizmeti ve şirket Anlık İleti sistemleri arasında anlık ileti yetenekleri sağlayan, Genel Anlık İleti Sistemi Bağlanırlığı olan Microsoft Live Communications Server 2005'i sunmaktadır. .NET Messenger kullanıcıları artık, bugüne kadar anlık ileti alışverişinde bulundukları .NET Messenger kullanıcılarının yanı sıra, bağlantılı bir anlık ileti sisteminin kullanıcılarıyla da anlık ileti alışverişinde bulunabileceklerdir.

Bu hizmet iyileştirmenin bir parçası olarak, Messenger'ı kullanmaya devam edebilmek için oturum açma adresinizi değiştirmeniz gerekebilir.

mezhuer
11/05/2005, 01:07
Arkadaşlar bir haber duydum.Bir süre sonra msn messenger de adres degisikligi olacakmış.@hotmail.com , @msn.com @passport.com gibi uzantilari yerine @messengeruser.com uzantili adres kullanılabilecekmiş sadece.Bir de bu adres sadece messengerda kullanılabilecekmiş.Böyle bir şey olursa birden bir yığılma olacağı kesin.Ne de olsa msn messenger :) ..
Ben şu anda @gmx.net e-mail adresimle oturum açıyorum msn'de.Hotmail ya da msn adresleri şart değil zaten.