Tam Sürümünü Görmek İçin : imageready:bir layerdeki iki farlı obje'nin zamanı basıl ayarlanır?
photoshop 7.0 kullanıyorum...imageready'de animasyon yeni yeni animasyon yapmayı öğreniyorum..ama bazen,bir animasyonda iki ayrı grup oluyor... o zaman ne yapacaz..yani diyelim bir layerde iki farklı animasyon karesi var..ve ben bunların zamannı farklı yapmak istiyorum..bunu nasıl yapacam.. :confused:
İmageready de animasyon, resimlerin ard arda gösterilmesi ile oluşur bildiğim kadarıyla. Image ların sırasını ya da ekranda durma süresini değiştirdiğinizde zamanlamayı da değiştirebilirsiniz.
//Umarım soruyu yanlış anlamamışımdır.
Kolay gelsin...
ozan kardeş yok onu demek istemedim şimdi diyelim animatioan benceresişnde bir layer yaratınız ve layer penceresinden 2 tane layerin gözünü aktif yaptınız.. işte şimdi animation penceresinde yaratığımız bu layerde iki tane çalışma görünecek işte ben bunların zamanını farklı yapmak istiyorun...umarım anlatabilmişimdir..:(
Anlamadım ama anladığım mı acaba diyip şu cevabı yazabilirm :).
Animation penceresinde de iki layer aç."duplicates current frame" butonu ile bunu yapabilirsin.İki layerı iki farklı zamana atmanın yolu "Duplicates current Frame" ile olur.Birinci frame de birisini ikinci frame de ikincisini kullanırsın.Galiba bende anlatamadım :confused: :)..
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.