PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Linux Şenliklerinde Buluşma Tertipi

Ansugo
28/04/2005, 19:12
IV. Linux şenliklerinde, BTTÜRK (http://www.btturk.net)'ün kurucusu EAN'ın (Ersin Arslan) organize ettiği bir buluşma düzenleniyor.

Zaten içimizden bir kısmımız orada bulunacak. Hazır oradayken birbirleriyle tanışmak isteyenler için de bir vesile olacak.

Gelme durumu söz konusu olanlar bu konu altına belirtirlerse daha iyi olacaktır.

EAN'ın BTTÜRK'te açtığı konu şurada : http://www.btturk.net/forums.php?m=posts&q=5642

[ eceli gelen fare ]'nin (Selçuk Yavuz) Mutasyon.net'te açtığı konu ise şurada : http://forum.mutasyon.net/index.php?showtopic=3110

redial
29/04/2005, 08:30
btturk'de senlige gelcek kardes siteler ceviz ve mutasyon denirken, cevizde, mutasyon ve btturk denirken, mutasyonda sadace btturk'den bahsedilmesi (ceviz'den bahsedilmemesi) iletisim kopuklugundan mi oluyor, yoksa mutasyon artik bizi sevmiyor mu?

Mingitau
29/04/2005, 11:27
Sevmiyor galiba :p

sunny_smiley
29/04/2005, 13:06
Her gün mü olacak yoksa bir gün mi belirlenecek?

Ansugo
29/04/2005, 14:27
@sunny_smiley : Tabii sadece belli günler gelebilecek olanlar gelebilecekleri günleri de zararsa daha iyi olabilir.

sunny_smiley
29/04/2005, 15:01
Programa bakamadım(şenliğin), ne alttaki baner'ın linkini açabildim ne de diğer sitelerde verilen linki, ama sanırım cumartesi ve parazar akşamları gelebilirim. Programı inceleme şansım olursa, yani hangi saatte başlayacağını ve kaçta kapanacağını öğrendiğimde daha kesin bir şey söyleyebileceğim.

wLy
29/04/2005, 16:18
redial: sevmiyor galiba :D

sunny_smiley
08/05/2005, 15:03
Şenliğin programı (http://senlik.linux.org.tr/2005b/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26) belli olmuş, ceviz'den katılan kim olacak? Hangi gün? Hangi saatte?

Mingitau
10/05/2005, 02:05
Maalesef gidemeyeceğim :(

Mingitau
10/05/2005, 02:08
@sunny_smiley : Tabii sadece belli günler gelebilecek olanlar gelebilecekleri günleri de zararsa daha iyi olabilir.
Hade şanslısın :))

sunny_smiley
10/05/2005, 09:26
bu gidiş ile ben sadece pazar günü son kımsa katılabileceğim gibime geliyor. 7.30'ta biter mi hiç şenlik yaws:) 9'a kadar uzatmaları lazım bunu

Mingitau
10/05/2005, 10:01
ahah iyidir şenliklerin kısa olması :)) Hem napçan Linux Şenliğini yaw Kadir Has Üniversitesi şenliği gibi dolu dolu programı bilemnik yoh :))

sunny_smiley
10/05/2005, 10:59
ne bilem, bi görmek istiyorum artuk şu penguenleri

o-z-a-n
10/05/2005, 11:50
Linux'den anlamıyorum. Üniversite yıllarında bir iki programı dışında elimi sürmüşlüğüm de yok. Sadece kafamdaki bazı sorulara cevap bulmak, biraz fikir edinmek, değer mi değmez miyi tartmak ve ceviz ailesinden birileri ile tanışabilmek için gelmeyi istiyordum bu sene...Ama, şenlik yapmak için bula bula ablamın evleneceği günü mü buldunuz kardeşim?..

Mingitau
10/05/2005, 12:23
Linux'den anlamıyorum. Üniversite yıllarında bir iki progamı dışında elimi sürmüşlüğüm de yok. Sadece kafamdaki bazı sorulara cevap bulmak, biraz fikir edinmek, değer mi değmez miyi tartmak ve ceviz ailesinden birileri ile tanışabilmek için gelmeyi istiyordum bu sene...Ama, şenlik yapmak için bula bula ablamın evleneceği günü mü buldunuz kardeşim?..

Eheh "ablamın" yazmışın bunu adamın olarak okudum ve bayaa kırıldım burda :D

o-z-a-n
10/05/2005, 12:39
Yazılmış olsaydı adamın kelimesine mi kırılırdın, anlamadım? Yoksa ufukta evliliğin falan mı var? Aydınlat bizi Mingitau...

Mingitau
10/05/2005, 12:43
Yazılmış olsaydı adamın kelimesine mi kırılırdın, anlamadım? Yoksa ufukta evliliğin falan mı var? Aydınlat bizi Mingitau...
Gülmekten kırıldım yahu, ufukta evlilik yok(kendi kendine evlenilmiyo :p); Ynai anladığım senin evlendiğin yonundeydi :D

o-z-a-n
10/05/2005, 12:45
Gülmekten kırıldım yahu, ufukta evlilik yok(kendi kendine evlenilmiyo :p); Yani anladığım senin evlendiğin yonundeydi :D
:) İyi de ben evlenince sen neden kırılıyorsun, bunda kırılacak ne var yahu? :) Ayrıca öyle birşey olsa Ceviz ailesine duyurulur buradan.

//Neyse konu Linux şenlikleri, yönetici arkadaşların şimşeklerini çekmeyelim...:)

Rapsodi
10/05/2005, 13:38
Cumartesi, Pazar bir aksilik cikmazsa oralarda olacagim. Cumartesi 17-18 arasi "Açık Kaynak Güvenlik Çözümleri" konulu ufak bir sunum yapacagim. Gelebilecek arkadaslarla gorusmek isterim.

sunny_smiley
10/05/2005, 13:48
izim kopartır gelirim :) başka, başka kim geliyor?

Mingitau
10/05/2005, 15:41
:) İyi de ben evlenince sen neden kırılıyorsun, bunda kırılacak ne var yahu? :) Ayrıca öyle birşey olsa Ceviz ailesine duyurulur buradan.

//Neyse konu Linux şenlikleri, yönetici arkadaşların şimşeklerini çekmeyelim...:)
Yaw Gülmekten kırıldım, tamda evlenecek günü bulmuşsun deyuuu :) Ehe bu kadar ters anlama olayı forumda ilk kez mi oluyokin acep :p

Yok ben paratoner olurum :p Ansugo Amcanın şişeklerine :p

o-z-a-n
10/05/2005, 15:50
Yaw Gülmekten kırıldım, tamda evlenecek günü bulmuşsun deyuuu :) Ehe bu kadar ters anlama olayı forumda ilk kez mi oluyokin acep :p

Yok ben paratoner olurum :p Ansugo Amcanın şişeklerine :p

Kırdın beni Mingitau...Yanlış anlaşılmasın gülmekten :D
Neyse Linux'u sevenleri seviyoruz, deyip konuyu bağlayalım...

Kolay gelsin...

Ansugo
10/05/2005, 23:16
Rapsodi ağır ağbi olarak gene iş başında. sunny_smiley'de katılacak gibi görünüyor.

Mingitau'nun gelmediği iyi olmuş. Böylece 0.1 tonluk bir yükten kurtuldum. Artık kimseye tanınmadan gizli ajan olarak rahatça gidip izleyebilirim birşeyler. Hatta spy cam gözlüklerimi de takayım ki daha sonra yayınlayınca, ekrana çıkanlar Ansugo gibi ulu bir insanın yanlarından geçtiğini farkedip mutlu olsunlar. ( Buraya kocaman bir gülen resim koymaya gerek var mı? )

iletisim kopuklugundan mi oluyor, yoksa mutasyon artik bizi sevmiyor mu?

Mutasyon'da konu erken açılmış. O sebeple buradaki konudan haberdar değillerdir. Bizi sevmiyorlarsa bile senin "sevdirme elçimiz" olarak üzerine düşen görevi yapacağına inanıyorum. ( Ama işte burada dil çıkaran orta halli bir resim gerekli. Şunun gibi -> :p )

sunny_smiley
11/05/2005, 03:36
Ansugo hocam, hangi gün ve saatte geleceğinizi yazarsanız, tek tek tüm katılanlara sorarım "Ansugo musunuz?" diye :) ama yardımcı olup bir de tam olarak nerede duracağınızı ya da dolaşacağınızı da yazarsınız direk gelir sorarım

Ansugo
07/07/2005, 14:55
Evet. Şenlikler bitti. Bu konu hala sabit olarak burada duruyormuş.

Yeni yeni kendime geldiğimden bu konuyu sabitlikten kurtarıyorum.

Ben şenliklere katılamadım. Ama katılanlar geçte olsa neresini beğenip neresini beğenmediklerini anlatırlarsa bizde neler döndüğünü öğrenebiliriz.