PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Bu web sitesini yazılıma dönüştürebilen varmı?

semercans
27/04/2005, 14:03
Fakültedeki üyelere toplu hatırlatma smsleri gönderiyoruz fakat pratik olmuyor o nedenle Telsim'in sayfasını program haline dönüştürmeyi planlıyorum.(c++ veya diğerleriyle)
http://www.telsim.com.tr/servisler/iletisim_servisleri/UzunMesaj/index.php

Kimse başaramadı bakalım sizin girişimleriniz nasıl sonuçlanacak:)

acemi
27/04/2005, 14:51
Ucret iyi ise basaracak cok kisi cikar.

Ansugo
27/04/2005, 15:04
İşin neresinde takıldın? Ne denedin de olmadı?

semercans
27/04/2005, 15:11
Hayır Ansugo deneme yapabilecek kadar bilgili değilim bu konuda... Daha önce hazırlanmış bir yazılım vardı ancak şu anda çalışmıyor...Yardım talebimin aciliyeti var bu arada..

semercans
27/04/2005, 15:26
Yanıt verecek kimseler var mı? Elimdeki kaynak kodlarını da dileyene ulaştırabilirim fakat acil çözüm gerekiyor nitekim zaman almaz. Acemi?

Ansugo
27/04/2005, 15:32
Buna verilecek pek bir cevap yok diye düşünüyorum. Eğer kendiniz uğraşıyor ve bazı yerlerde takılıyorsanız forumda sorar ve diğer arkadaşların bilgilerinden istifade edebilirsiniz. Ama eğer durum böyle değilse forumdaki Duyurular/İlanlar bölümüne böyle bir işin olduğunu, ücret karşılığı yaptırılacağını, vs.. duyurabilirsiniz.

Bahsettiğinizde yapılabilecek birşey gibi görünüyor. Emek verilerek halledilebilir. Ama bu emeğin karşılığı önemlidir herkes açısından.

semercans
27/04/2005, 22:30
Buna verilecek pek bir cevap yokmuş! :kihkih: Kimse yardımcı olmayacak mı?

wLy
27/04/2005, 23:01
..............................

acehreli
28/04/2005, 00:44
Yanilmiyorsam semercans bu programin eskiden calistigini, ama artik telsim.com'daki olasi bir degisiklik nedeniyle calismamaya basladigini soylemisti. Yani is o kadar buyuk olmayabilir.

semercans, arkadaslarin bazilari ucretten bahsettiklerine ve sizin de isinize yarayacagina gore; belki de gercekten is ilanlari bolumune koyabilirsiniz.

Ali