Tam Sürümünü Görmek İçin : Bu web sitesini yazılıma dönüştürebilen varmı?
semercans
27/04/2005, 14:03
Fakültedeki üyelere toplu hatırlatma smsleri gönderiyoruz fakat pratik olmuyor o nedenle Telsim'in sayfasını program haline dönüştürmeyi planlıyorum.(c++ veya diğerleriyle)
http://www.telsim.com.tr/servisler/iletisim_servisleri/UzunMesaj/index.php
Kimse başaramadı bakalım sizin girişimleriniz nasıl sonuçlanacak:)
Ucret iyi ise basaracak cok kisi cikar.
İşin neresinde takıldın? Ne denedin de olmadı?
semercans
27/04/2005, 15:11
Hayır Ansugo deneme yapabilecek kadar bilgili değilim bu konuda... Daha önce hazırlanmış bir yazılım vardı ancak şu anda çalışmıyor...Yardım talebimin aciliyeti var bu arada..
semercans
27/04/2005, 15:26
Yanıt verecek kimseler var mı? Elimdeki kaynak kodlarını da dileyene ulaştırabilirim fakat acil çözüm gerekiyor nitekim zaman almaz. Acemi?
Buna verilecek pek bir cevap yok diye düşünüyorum. Eğer kendiniz uğraşıyor ve bazı yerlerde takılıyorsanız forumda sorar ve diğer arkadaşların bilgilerinden istifade edebilirsiniz. Ama eğer durum böyle değilse forumdaki Duyurular/İlanlar bölümüne böyle bir işin olduğunu, ücret karşılığı yaptırılacağını, vs.. duyurabilirsiniz.
Bahsettiğinizde yapılabilecek birşey gibi görünüyor. Emek verilerek halledilebilir. Ama bu emeğin karşılığı önemlidir herkes açısından.
semercans
27/04/2005, 22:30
Buna verilecek pek bir cevap yokmuş! :kihkih: Kimse yardımcı olmayacak mı?
..............................
acehreli
28/04/2005, 00:44
Yanilmiyorsam semercans bu programin eskiden calistigini, ama artik telsim.com'daki olasi bir degisiklik nedeniyle calismamaya basladigini soylemisti. Yani is o kadar buyuk olmayabilir.
semercans, arkadaslarin bazilari ucretten bahsettiklerine ve sizin de isinize yarayacagina gore; belki de gercekten is ilanlari bolumune koyabilirsiniz.
Ali
Forum Yazılımı : vBulletin v3.6.8, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.