PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : Xp Prof'de Güvenlik Tabı neden yok.

mcanli
25/04/2005, 17:15
Merhaba arkadaşlar. Windows XP Pro.'de Güvenli modda açılınca aşağıda bulunan resimde okun gösterdiği bölümde Güvenlik tabı çıkıyor. Ama normal oturum açıldığında bu tab çıkmıyor.

Basit dosya paylaşımını kullan seçeneği seçili olmadığı zaman bu bölüme paylaşımdan ulaşabiliniyor ama herhangi bir dosyanın özelliklerinde bu güvenlik tabı yine çıkmıyor. Bazı regedit ayarlarını yaptım ama yine çıkmadı bu tabı ortaya çıkarma metodunu bilen varmı? Teşekkür ederim.

http://img80.echo.cx/img80/8885/security7fj.png

wLy
25/04/2005, 19:18
O sadece güvenli kipe has birşey diye düşünüyorum.

Cekici
25/04/2005, 23:06
o güvenlik tabı administrator haricindeki kullanıcılar için çıkmamaktadır zaten administrator da güvenli kipte açınca çıkmaktadır bu sadece güvenlik için olup o güvenlik sekmesini normal kullanıcılrarın oturumunda göremessin diye biliyorum..

wLy
25/04/2005, 23:10
"Alaadding Knowledge Base" eToken diye bir sistem var burada istediğiniz gibi username yazarak sisteme giriş yapabiliyorsunuz.. buradan normal sistemi administrator olarak acarak o tab'ı görebilirsiniz sanırım..

mcanli
26/04/2005, 01:16
Arkadaşlar normal yönetici yetkisine sahip kullanıcı ile oturum açtığınızda bu tab görünmemekte. Ancak Administrator oturum şifremi unuttuğum için yeniden şifremi belirledim ve administrator oturumunu normal kipte bile açınca tab ekrana geliyor. İlginiz için teşekkürler.