PDA

Tam Sürümünü Görmek İçin : şampiyonlar ligi kupası istanbul'da

euler
22/04/2005, 21:45
25 Mayısta İstanbul'da yapılacak olan 2004-2005 Şampiyonlar Ligi Finali sonucu kazanana verilecek olan kupa İstanbul'a getirilmiş bugün. Nedendir bilemiyorum ama kupanın gelişi şerefine İstanbul Büyükşehir Belediyesi çeşitli organizasyonlar düzenlemiş, hatta Mustafa Sandal insanı da konser verecekmiş. Hayır şampiyonlar ligi kupası, olimpiyat meşalesi konumuna geldi de benim mi haberim yok. Ya da kupayı bir Türk takımı kazanmayı garantiledi felan heralde. Yani ne alaka, sonuçta 25 mayıs günü Chelsea gelcek, kupayı alıp gitcek, bize noluyo ki anlamadım. :)

Hazır kupa buralara kadar gelmişken, sevgili başkanımız Aziz Yıldırım'a da gün doğdu. Kendisi sezon başında, şampiyonlar ligi kupasını kaldıracağını söylemişti bu sezon için. İşte müthiş fırsat. Taksim'deki gösteriler sırasında kupayı dilediği kadar kaldırabilir. :)

Icarus
23/04/2005, 00:09
:) eheh

yahu şu finalin altından hayırlısıyla kalksak ya. bu tür dünyaca önemli organizasyonlar türkiye'de yapılınca hep korkuyorum ben bi aksilik çıkacak diye. zaten ülke itibarı yerlerde..

olay kavga mavga çıkmasa...

ALEXrunaway
26/04/2005, 14:46
çıksın abi.. . hatta kılıç kalkan ekibide gelsin.. battı balık yan gider..

euler
04/05/2005, 02:17
... sonuçta 25 mayıs günü Chelsea gelcek, kupayı alıp gitcek, bize noluyo ki anlamadım. ...an itibariyle chelsea havasını almış durumda. (ve sanırım ben de) :)